Sorry, registration has ended.

  • Date: 17/04/2022 09:30 - 17/04/2022 17:00
  • Location: Online Event

Description

De Geboorte van de Christus


Zondag 17 april

9u30-17u00


Online

https://us02web.zoom.us/j/82018984398

Vooraf aanmelden per mail is noodzakelijk


"Het bewust oproepen van het Christusleven in het menselijk hart en onze snelle integratie in het Koninkrijk Gods zijn de onmiddellijke opgaven die vóór ons liggen en die onze verantwoordelijkheid, gelegenheid en lot inhouden."

- A. A. Bailey, Van Bethlehem tot Golgota


Het eerste planetair Hoogfeest vindt plaats in Ram. 

Ram doet het hart ontwaken voor de Christus zoals die in elk hart aanwezig is.

De Kruisvorm in ons hart komt tot vurige aanschijn...


Tijdens deze dag zullen we ons hart in de diepte verbinden met 2e Straal van Liefde-Wijsheid, de Meesters van Mededogen en het 'hart van liefde' binnen planetair hart, de Christus. . 

Wanneer we ons in deze planetaire gelegenheid enten, betekent dit een bijdrage en dienst aan het hartsbewustzijn van je familie, je innerlijke Groep en het Hart van de Planeet.Bijdrage - 111

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Geboorte van de Christus". Dank voor uw bijdrage.


"Dienst moet zich op ruimere en meer omvattende wijze uitbreiden en tot uitdrukking komen en we moeten leren dienen zoals Christus diende, alle mensen liefhebben zoals Hij hen lief had en door de kracht van onze geestelijke vitaliteit en het gehalte van onze dienst allen die we ontmoeten, stimuleren, opdat ook zij kunnen dienen en liefhebben en leden worden van het Koninkrijk.

De roep gaat uit naar gezonde, normale mensen die de toestand kunnen begrijpen, doen wat moet worden gedaan en dan hun leven geven om tegenover de wereld uitdrukking te geven van de kenmerken van de bewoners van het koninkrijk der vrijheid."

- A. A. Bailey, Van Bethlehem tot Golgota