Sorry, registration has ended.

Deze dag verdiepen en verenigen we ons in de kracht van de liefde in deze Planeet. De liefdeskracht in ons eigen hart is de liefde aanwezig binnen de planeet. Wanneer we ons hart openstellen, kan deze planetaire liefdesstroom doorheen ons hart stromen in een dienst voor het leven rond ons. De Planetaire Inwijder van het hart, de universele Christus, is de vertegenwoordiger van deze liefdeskracht. Hij/Zij wenst elk hart op deze planeet in te wijden in deze werkelijkheid.


  • Date: 04/04/2021 10:00 - 04/04/2021 17:00
  • Location: Online Event

Price: 100

Description

De Planetaire Inwijder van het hart

Pasen - zondag 4 April

10u-17u


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 


Deze dag verdiepen en verenigen we ons in de kracht van de liefde in deze Planeet. De liefdeskracht in ons eigen hart is de liefde aanwezig binnen de planeet. Wanneer we ons hart openstellen, kan deze planetaire liefdesstroom doorheen ons hart stromen in een dienst voor het leven rond ons. 


De Planetaire Inwijder van het hart, de universele Christus, is de vertegenwoordiger van deze liefdeskracht. Hij/Zij wenst elk hart op deze planeet in te wijden in deze werkelijkheid.


We versmelten deze dag met de diepe symboliek van het innerlijk Kruis in ons hart en laten onze lichamen zegenen en openen voor de kracht van de liefde in deze Planeet doorheen de Christus.


Wanneer je in de stilte komt, kom je in de diepte van je eigen hart. Je hart leeft in een grote vrede, een vrede die vanuit de stroom van vrede van de planeet komt. Dit kunnen we voelen en met steeds groter begrip ervaren. Deze planetaire energie of substantie draagt een tijdloos en grenzeloos mededogen in zich en wanneer we onze harten hiervoor openen, openen we niet alleen onszelf voor deze heling en zegening, maar ook het hart van de Mensheid in zijn geheel, een planetaire dienst in samenwerking met de Meesters en de universele Christus.


Je bent van harte uitgenodigd op deze dag van inwijdende impuls doorheen het hart van het Christus-Wezen en planetair zonnevuur.Programma

10u00-17u00


Bijdrage

100 incl. btw. 

Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Christus + naam cursist".

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie. 


Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.