De rol van het emotioneel bewustzijn in de groei naar zielecontact (online)


Sorry, registration has ended.

Op weg naar een integratie met de ziel, zullen we uitgedaagd worden om een doordringend begrip en uiteindelijk ook een beheersing te krijgen van onze gevoelsnatuur, het emotioneel bewustzijn. Dit is een aspect van het goddelijk bewustzijn en zal een poort blijken naar een liefdedragende intuitie en contact met de geestelijke wereld. We bestuderen de aard van dit zintuig van gevoel en de methoden waarop we het tot een beheersd instrument kunnen omvormen voor de werking en doelen van de ziel.


  • Date: 21/06/2020 13:00 - 21/06/2020 17:00
  • Location: Online Event

Price: 66

Description

De rol van het emotioneel bewustzijn in de groei naar zielecontact

13u00 - 17u00

Zondag 21 juni


Op weg naar een integratie met de ziel, zullen we uitgedaagd worden om een doordringend begrip en uiteindelijk ook een beheersing van onze gevoelsnatuur, het emotioneel bewustzijn. Dit is een lichaam of aspect van het goddelijk bewustzijn en zal een poort blijken naar liefdedragende intuitie en contact met de geestelijke wereld. We bestuderen de aard van dit zintuig van gevoelens en de methoden waarop we het tot een beheersd instrument kunnen omvormen voor de werking en doelen van de ziel.

Het gebied van emotioneel bewustzijn wordt in de grote geschriften steeds voorgesteld als een slagveld of stormachtige zee. Een gebied van strijd, tegenstellingen, worstelingen, begeerte, hoogte en laagte en gemoedsschommelingen. Degeen die op weg is naar de ziel zal dit gebied gaandeweg overstijgen en in een punt van vrede en evenwicht brengen, een gelijkmoedigheid en begeerteloosheid, waardoor het licht van de ziel krachtig zal uitstralen en het pad verder verlichten. Een grote stap richting groeiende vrijheid en standvastig geluk.


Programma

Toelichting en meditaties gericht op het begrip en de healing van de emotionele natuur. We verbinden ons ook met de beheersende invloed van het mentaal bewustzijn en de ziel.


Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85279691943 


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage - 66eur

U kan de QR code onderstaand gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Meditatie". Gelieve u per mail vooraf aan te melden.