• Date: 14/09/2024 08:30
  • Location Online Event

Description

In het vertrouwen van de Violette Werkelijkheid


Healing van de Geschiedenis van de Lichamen met het Transformerende Vuur


Verdiepende cyclus in de 7e Straal van goddelijke Orde en Ritme en Magische Kunst


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398  

Inschrijven per mail is noodzakelijk.


Deze nieuwe meditatieve cyclus staat in het teken van het violette vermogen van omzettende of transformerende heling. Je Bewustzijn wordt voelbaar bevrijd uit begrenzende krachten die de Geschiedenis van onze lichamen vormen. Het kleine zelf of ego wordt in zijn samenstelling van levende krachten of neigingen omgezet. Het karma wordt getransformeerd.


We laten het Violette Vuur zichzelf in haar inherente Vermogens openbaren in de Ruimte van ons bewustzijn.Deze groepsbeweging zal ons uitnodigen het Violette Vuur fundamenteel in ons Bewustzijn en lichamen te laten doordringen opdat Haar hoedanigheid zich kan openbaren in ons bestaan.


We laten toe dat het Violette Vuur danig in ons leven komt, dat Haar hoedanigheid en Haar inherent Plan de kans krijgt onze openbaring - het leven van je lichamen, je Bewustzijn en je wereld van invloed - te definieren. Je ziet het Violette Vuur zich verwerkelijken in alle aspecten van je bestaan.


Onder de wet van Oorzaak en Gevolg brengt elke Instroom van Violet Vuur haar noodzakelijke en gewaarborgde gevolgen tot openbaring in overeenstemming met Haar inherente hoedanigheid. Elke implementatie van Violette Straling in het Bewustzijn, voegt de stralende hoedanigheden en vermogens van dit Vuur toe aan de stralende Werkelijkheid die we zijn. Jouw straling wordt een Oorzakelijke Kracht...


Je Violette Straling binnen je lichamen, binnen je familie, binnen de Mensheid en binnen de Planeet wordt opgebouwd. Je Violette Vermogens komen tot Bloei. Je leven komt in een grotere Vrijheid.


Het Violette Vuur bezielt.

Het Violette Vuur doet Stralen.

Het Violette Vuur wekt tot leven.

Het Violette Vuur zuivert.

Het Violette Vuur bevrijdt.

Het Violette Vuur brengt Geluk.

Het Violette Vuur is Transformatie.Programma

08u30-15u30

Zaterdagen en Zondagen

online via ZoomData

 2024 

14-15 september

12-13 oktober

16-17 november

14-15 december

11-12 januari 2025
Bijdrage

1277eur

Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames.

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen 

op het rekeningnummer BE02739018841340 (Shambhala) 

met referentie 

"Violette Healing".