Sorry, registration has ended.

Kracht is een vurige werkelijkheid, een kosmische energie die alles doordringt en zich wenst te verwerkelijken in elk atoom van de schepping. We zijn in staat ons te openen voor dit Vuur en haar bevrijdende en inwijdende werking toe te laten in elke laag van ons bewustzijn. Dat is een openbarend bouwproces dat grote vreugde en vrede in ons leven zal brengen, want die Kracht is vreugde. Deze cyclus van 4 vrijdagen brengt ons in een diepe opname van deze Krachtsubstantie die ons bewustzijn in verruiming brengt...


  • Date: 11/01/2022 09:30 - 12/01/2022 17:00
  • Location: Online Event

Price: 477

Description

Ontwaken in de Occulte Kracht

De 1e Kosmische Straal van Kracht, Wil en Doelstelling


Online of ter plaatse

https://us02web.zoom.us/j/82018984398   Kracht is een vurige werkelijkheid, een kosmische energie (of Straal) die alles doordringt en zich wenst te verwerkelijken in elk atoom van de schepping. We zijn in staat ons te openen voor dit Vuur en haar bevrijdende en inwijdende werking toe te laten in elke laag van ons bewustzijn. Dat is een openbarend bouwproces dat grote vreugde en vrede in ons leven zal brengen, want die Kracht is vreugde. Deze cyclus van 4 vrijdagen brengt ons in een diepe opname van deze Krachtsubstantie die ons bewustzijn in verruiming brengt...


Diep in ons bewustzijn, ligt deze Kracht reeds als potentieel besloten. De Kracht is een van de drie Vuren van ons hoger Zelf en brengt ons dichter bij onze Goddelijkheid. Het is de Goddelijke Wil in ons dieper wezen en een bouwsteen op de weg naar zelfverwerkelijking.


Tijdens deze cyclus van 4 vrijdagen, zullen we ons openen voor de Kracht en haar vurige deugden en subtiele uitdrukkingsvormen. Deze Punten van Kracht zijn bronnen van zegening in de groei van onze innerlijke Kracht. Wanneer we openbloeien in de innerlijke Kracht, bloeit ook het bewustzijn van de Planeet verder open in haar realisatie van Kracht, wat uiteindelijk tot planetaire Vrede leidt.


Programma

09u30-17u


Dag 1 - De kosmische 1e Straal, de weg van persoonlijke kracht naar innerlijke kracht

Dag 2 - Contemplaties op verschillende Deugden van de innerlijke Kracht en Healing met de 1e Straal

Dag 3 - De Kracht doorheen de geestelijke Hierarchie, Meester Morya en de Manu en Aartsengel Michael

Dag 4 - De Kracht doorheen Vulcanus en Pluto en krachten van Synthese


Data

Vrijdag 1 april, 29 april, 13 mei en 10 juni

Bijdrage - 477eur

Dit bedrag is incl. btw. en audio opnamen.

U kan de QR code onderstaand gebruiken voor mobile banking of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Kracht Cyclus + uw naam".