Opleiding: Introductie in de zielsgerichte psychologie en de 7 Kosmische Stralen (nog 1 fysieke plaats)


Sorry, registration has ended.

Introductie in de zielsgerichte psychologie of de leer van de 7 kosmische Stralen of energieën. Deze 7 Bouwers van de kosmos bezielen de schepping met hun specifieke hoedanigheden en ingeboren bedoeling. Doorheen de kennis van en ervaring met deze 7 Levens, kunnen we tot een diep begrijpen komen van de aard van onze eigen ziel, haar bedoeling en haar aandeel in het Plan van het planetair bewustzijn. U kan de opleiding ter plaatse of online bijwonen.


  • Date: 28/12/2020 10:00 - 25/05/2021 17:00
  • Location: Hemelstraat 4, Antwerpen, Belgium (Map)

Price: 1377

Description


Introductie in de Esoterische Psychologie

De Leer van de 7 Stralen

(naar de esoterische werken van A.A.Bailey en Meester Djwhal Khul)

Start 28 december 2020 – 8 cursusdagen


“We leren contact maken met de ziel. Het is de ziel die in staat is de 7 Stralen magisch te hanteren en ze als scheppende vuren in beweging te brengen ten bate van de groei van ons bewustzijn en dat van de mensheid en de planeet.”


Deze opleiding brengt een verdieping in de kennis van de zielsgerichte psychologie en een ervaringsgewijs contact met de 7 Stralen doorheen begeleide meditaties. De opleiding bestaat uit 8 lesdagen.

De zielsgerichte psychologie is een psychologie die de oorzaken van elke gebeurtenis wenst te verduidelijken vanuit het perspectief dat alles bewustzijn of straling is en daarom niets zonder oorzaak is, niets zonder reden gebeurt. Elke ervaring blijkt de intelligente uitwerking van het Ene Intelligente Leven dat zich uitdrukt doorheen 7 kosmische Stralen. Deze zeven Bouwers van de kosmos bezielen de schepping met hun specifieke hoedanigheden en ingeboren bedoeling. Doorheen de kennis van en ervaring met deze zeven Levens, kunnen we tot een diep begrijpen komen van de aard van onze eigen ziel, haar bedoeling en haar aandeel in het Plan binnen de ontwikkeling van het planetair bewustzijn.

De buitenwereld is een gevolg of weerspiegeling van het innerlijk leven en kan daarom begrepen worden vanuit haar innerlijke oorspronkelijke bedoeling. Hetzelfde geldt voor onszelf: de mens is een verschijningsvorm met een innerlijk leven, de ziel, die een bepaalde hoedanigheid en bedoeling wenst uit te drukken. Deze Bewoner van onze persoonlijkheid doet ons steeds dieper ervaren en begrijpen wie we werkelijk zijn en hoe we ons verhouden tot deze schepping.

Tijdens deze module zullen we de 7 Stralen nader bestuderen en van binnenuit leren gewaarworden. We leren contact maken met de ziel. Het is de ziel die in staat is de Stralen magisch te hanteren en ze als scheppende vuren in beweging te brengen ten bate van de groei van ons bewustzijn en dat van de mensheid en de planeet.

Deze module beoogt een verdieping van uw bewustzijn en opent het bewustzijn en haar gevoeligheid voor de meer subtiele werkelijkheid. Elke Straal heeft een diepe helende uitwerking op de verschillende gebieden en historiek van ons bewustzijn, namelijk het fysiek-etherisch, emotioneel en mentaal gebied, en eveneens op de spirituele lichamen van ons hoger Zelf.


Data

Datum

Programma

28/12/2020 (maandag)

Introductiedag in de 7 Stralen

05/01/2021 (dinsdag)

1e Straal: Kracht, Wil en Doelstelling

26/01/2021 (dinsdag)

2e Straal: Liefde-Wijsheid

16/02/2021 (dinsdag)

3e Straal: Actieve Intelligentie en Aanpasbaarheid

16/03/2021 (dinsdag)

4e Straal: Harmonie doorheen Conflict en Schoonheid

06/04/2021 (dinsdag)

5e Straal: Concrete Kennis en Wetenschap

27/04/2021 (dinsdag)

6e Straal: Toewijding en Idealisme

25/05/2021 (dinsdag)

7e Straal: Ceremoniële Orde en MagieProgramma

10u00-17u00 - zowel ter plaatse (maximum 5 plaatsen) als online (onbeperkt) via Zoom te volgen.


Bijdrage

1377eur

Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (Shambhala) met referentie "Psychologie + naam cursist".

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie. Er is nog 1 fysieke plaats.

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen verwerkt en gebruikt worden voor het uitdragen van deze esoterische kennis.


Extra informatie

Fragment ter introductie: https://youtu.be/aN-F6AToR0w 

Volledige Opname: https://www.agapea.be/e-commerce/esoterische-psychologie-introductie