Sorry, registration has ended.

Wesak of volle maan Stier kenmerkt het hoogtepunt van het geestelijke jaar waarbij de krachten van verlichting, die aan de Boeddha worden toegeschreven, in de planeet binnenstromen. Het Wesakfeest is waarlijk een groepsinspanning, een verzamelde aspiratie om deel uit te maken van de keten van de Hiërarchie – een grote kosmische magneet – waardoorheen het geestelijk getij van de energie vanuit Stier, en vanuit de Boeddha, in de harten en denkvermogens van de mensen kan stromen om deze te verlichten en te verheffen, en zo het feit van het Koninkrijk Gods openbarend.


  • Date: 18/04/2021 10:00 - 18/04/2021 13:00
  • Location: Online Event

Price: 45

Description

Toelichting & meditaties ter voorbereiding van de geestelijke gelegenheid van Wesak

Zondag 18 april 10u-13u00Wesak of volle maan Stier kenmerkt het hoogtepunt van het geestelijke jaar waarbij de krachten van verlichting, die aan de Boeddha worden toegeschreven, in de planeet binnenstromen. Het Wesakfeest is waarlijk een groepsinspanning, een verzamelde aspiratie om deel uit te maken van de keten van de Hiërarchie – een grote kosmische magneet – waardoorheen het geestelijk getij van de energie vanuit Stier, en vanuit de Boeddha, in de harten en denkvermogens van de mensen kan stromen om deze te verlichten en te verheffen, en zo het feit van het Koninkrijk Gods openbarend.


“No cost is too great to pay in order to be of use to the Spiritual Hierarchy at the time of the Wesak Festival; no price is too high in order to gain the spiritual illumination which can be possible.” 

- DK


Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage - 45eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Wesak". Dank voor uw donatie.