Sorry, registration has ended.

Tijdens deze online voormiddag (9u-12u) cursus bestuderen we de ervaring van eenlijnigheid, namelijk het in coordinatie brengen van de persoonlijkheid voor een contact met de ziel en de drie Vuren van het hoger Zelf, het Licht, de Liefde en de Kracht. Er zullen toelichtingen en 3 verdiepende meditaties zijn.


  • Date: 04/04/2020 09:00 - 04/04/2020 12:00
  • Location: Online Event

Price: 55

Description

Versmelten met de 3 Vuren van het hoger Zelf


Tijdens deze cursus gaan we ervaringsgericht dieper in op het belang om eenlijnigheid op te bouwen tussen onze 3 lichamen van de persoonlijkheid (het fysiek-etherisch, emotioneel en mentaal). Dankzij die eenlijnigheid, vindt het hoger Zelf gradueel een weg naar deze lichamen om er haar drie Vuren van Licht, Liefde en Kracht in te bouwen. Doorheen de meditaties versmelten we met die Vuren en laten we toe dat ze ons persoonlijk bewustzijn verzadigen. Je komt zo in een 'contact en opbouw' van de Vuren in jezelf, de ziel, het hart en de geestelijke wil. Je gevoeligheid voor je diepere werkelijkheid neemt toe.


Programma

Zaterdag 4 april van 9u00-12u00


Online deelnamen via Zoom

Na de ontvangst van uw inschrijving, zal u de avond voordien een link ontvangen per email om de bijeenkomst bij te kunnen wonen.

Om deel te nemen, dien je gratis Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.


Bijdrage

55eur

Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (of via de QR code hieronder) met referentie "Online Vuren + naam cursist".

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.