Sorry, registration has ended.

Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. In Leeuw zien een drang om het hoger Zelf te vinden en leren kennen. De kosmische Stralen van Kracht (1e) en Kennis (5e) zijn van grote invloed, alsook de liefdevolle invloed van de Zon die het hartcentrum wenst te doorstromen...


  • Date:20/08/2021 10:00 - 20/08/2021 16:00
  • Location Hemelstraat 4, Antwerp, Belgium (Map)

Price:87

Description

Absorptie in de volle maan stroom van Leeuw

Meditatieve Healingsdag

4 helende meditaties in Leeuw


10u-16u op vrijdag 20 augustus


Ter plaatse en online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398  


Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen, zowel ter plaatse als online.Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. In Leeuw zien een drang om het hoger Zelf te vinden en een onderscheid te maken tussen het Zelf en het niet-Zelf, tussen Wijsheid en kennis, tussen Liefde en verlangen. De 1e (Kracht) en 5e (Kennis) kosmische Straal zijn van grote invloed.

 

De Zon is zowel de heerser voor de persoonlijkhed, de ziel en hierarchisch. Deze 2e straalsplaneet van overvloedige Liefde-Wijsheid opent het hartcentrum waardoor het Zelf kan uitstralen in dienstbetoon. De Zon is het symbool van het Zelf en centraliteit. 


Tijdens deze dag wordt er gemediteerd op de verschillende aspecten van dit teken. Je neemt zo de Leeuwenergie en haar bewustzijnsuitbreidende invloeden in je op. Je ziel bloeit verder open in het realiseren van zichzelf en vind de kracht om haar eigen centrum in te nemen...


Esoterische Grondtoon van Leeuw: "Ik ben Dat en Dat ben Ik."De discipel:

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit. 


Programma

10u00-16u00

Vrijdag 20 augustus


Bijdrage 

87eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340  (shambhala) met referentie "Leeuw + naam cursist".