Sorry, registration has ended.

  • Date: 21/02/2023 08:30
  • Location Online Event

Description

Als Broeders onderweg met De Tibetaan

Oefening in de Scheppende Verbeeldingskracht 
doorheen Meditatieschetsen en Zaadgedachten

van Meester DK

Een uitnodiging voor het Buddisch Gebied


5 cursusdagen

5 tussentijdse groepsmeditaties


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398In deze reeks laten we ons binnenleiden in de achterliggende Werkelijkheid van verschillende Meditatieschetsen van De Tibetaan. Deze hebben de kracht in zich om een innerlijke Werkelijkheid op te roepen in de diepte van het Bewustzijn. Ze maken ons getuige van een schilderachtige Pracht en Schittering die ontdenkt wenst te worden in ons Bewustzijn. Het betekent een Vaststelling van de kracht van Scheppende Verbeelding waardoorheen het Universele in onszelf tot verdere Openbaring komt.

We zullen opmerken hoe we tijdens deze meditaties meegevoerd worden in het Bewustzijn van de Tibetaan en Zijn Groep van Broeders.


Er zullen tevens 5 zaadgedachten bestudeerd worden waarover we tussen de samenkomsten individueel zullen contempleren en later samen uitwisselen.Over Meester DK

Meester Djwhal Khul, "de Tibetaan", is een Meester van Wijsheid en Mededogen. Hij is de weg van de mensenschool gegaan en Zijn dienst binnen de mensheid bestaat erin esoterisch onderricht te bieden en binnen het bewustzijn van de mensheid te verspreiden. Centraal in Zijn werk staat de esoterische psychologie, healing en astrologie.


In het werk "Discipelschap in het Nieuwe Tijdperk" werden Zijn individuele aanwijzingen en onderricht aan Zijn discipelen opgetekend. 

Dit zijn spirituele raadgevingen van een Meesterlijke Wijsheid en Liefde. 

Bestuderen we deze diepe waarheden, dan blijken we onszelf en onze eigen innerlijke weg hierin diepwezenlijk te herkennen en worden we opgenomen in de Liefde en het helend Vuur van Zijn Bewustzijn. Programma

08u30-13u00

3 tot 4 meditaties


Tekst voor deze reeks

De Meditatieschetsen en Zaadgedachten zullen een spontane selectie zijn uit het werk van de Tibetaan ''Discipelschap in het Nieuwe Tijdperk Deel I''.Data

Dinsdag

21 februari

21 maart

18 april

16 mei

13 juniGroepsmeditaties op de maandelijkse Zaadgedachte

8u00 online via Zoom (zelfde link)

woensdag

8 maart

5 april

3 mei

31 mei

28 juniAankoop Boek

DINT IBijdrage - 622eur

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Djwhal Khul".