Sorry, registration has ended.

  • Date: 29/04/2022 09:30 - 10/06/2022 17:00
  • Location Online Event

Description

Dagen van Absorptie in de Inwijdende Kracht 

De 1e Kosmische Straal van Kracht, Wil en Doelstelling


Online

https://us02web.zoom.us/j/82018984398   


Deze cyclus in universele Kracht brengt ons in een diepe opname van de Krachtsubstantie. Deze Kracht verruimt het bewustzijn en maakt het Leven dat we zijn vrij door Haar Drang tot bevrijdende Vernietiging. Ze zal begrenzingen in de persoonlijke lichamen in Haar vuur verbranden en opbreken tot groter Universaliteit. Je wordt geopenbaard in universele Wil en Goddelijke Doelstelling.


De goddelijke Kracht doortrilt elk levend wezen en ligt ook diep in onszelf, binnenin ons hoger Zelf. Op weg naar de Innerlijke Kracht in onszelf worden we begeleid door Grote Wezens van Kracht, waarmee we in verbinding kunnen treden. Deze Brandpunten van Kracht zijn bronnen van zegening in de realisatie van onze innerlijke Kracht en verdere vrijheid tot planetaire dienst...


Wanneer we openbloeien in de innerlijke Kracht, bloeit ook het bewustzijn van de Planeet verder open in Haar realisatie van Kracht, de Wil-ten-Goede.


Deze opleiding staat in het teken van de planetaire gelegenheid van Instroom van Universele Kracht in het Teken Ram en Stier. Deze Kracht brengt jaarlijks een hoogtepunt van Inwijdende Gelegenheid.


Programma

09u30-17uVrijdag 29 april

De Kosmische 1e Straal en Haar Deugden

In de Kracht van Meester Morya

De Universele Wil van Shambhala

De Kracht van VulcanusVrijdag 13 mei

Contemplaties op Geestelijke Bronnen van universele Kracht

De Kosmische 1e Straal en Haar Deugden

In de Kracht van de Manu

De Universele Wil van Sanat Kumara

De Kracht van VulcanusData

Vrijdag 29 april en 13 mei
Bijdrage - 111eur per dag

Dit bedrag is incl. btw. en audio opnamen.

U kan de QR code onderstaand gebruiken voor mobile banking of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Universele Kracht + uw naam".