Sorry, registration has ended.

  • Date: 27/08/2022 08:30 - 28/08/2022 13:00
  • Location Online Event

Description

De Christuskiem


Verdieping in de Energie van Liefde-Wijsheid

in de gelegenheid van MaagdZaterdag 27 en Zondag 28 augustus

8u30-13u00


Online

https://us02web.zoom.us/j/82018984398

Vooraf aanmelden per mail is noodzakelijk"Het bewust oproepen van het Christusleven in het menselijk hart en onze snelle integratie in het Koninkrijk Gods zijn de onmiddellijke opgaven die vóór ons liggen en die onze verantwoordelijkheid, gelegenheid en lot inhouden."

- A. A. Bailey, Van Bethlehem tot GolgotaDe universele 2e Straal van Liefde-Wijsheid zal ons bewustzijn openbaren voor het bestaan van een onvoorwaardelijke liefdeskracht die het hele universum doordringt. Ze nodigt ons hart uit een gevoeliger Zintuig te worden voor de planetaire Liefde. 


Deze Gevoeligheid voor Liefde, de Christuskiem in ons hart, ontwaakt dieper onder de jaarlijkse liefdesimpuls doorheen het Teken Maagd en voert ons naar een openbaring van groter Eenheid en Verbondenheid met al wat leeft.


Tijdens deze 2 dagen zullen er intuitieve meditaties begeleid worden om je in diepere integratie te brengen met de Deugden van de Liefde. Dit brengt een heling van de lichamen waarin we tendenzen ervaren naar persoonlijke of engere vormen van liefde, waardoor we steeds meer openkomen voor die Liefde die zonder voorwaarden is...


We verbinden met de Meesters van Mededogen en het 'Hart van alle liefde' binnen het planetair hart, de Christus.


Wanneer we ons in deze planetaire gelegenheid enten, betekent dit een bijdrage en dienst aan het hartsbewustzijn van je familie, je innerlijke Groep en het Hart van de Planeet.Bijdrage - 200eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Christuskiem". Dank voor uw bijdrage.


"Dienst moet zich op ruimere en meer omvattende wijze uitbreiden en tot uitdrukking komen en we moeten leren dienen zoals Christus diende, alle mensen liefhebben zoals Hij hen lief had en door de kracht van onze geestelijke vitaliteit en het gehalte van onze dienst allen die we ontmoeten, stimuleren, opdat ook zij kunnen dienen en liefhebben en leden worden van het Koninkrijk.

De roep gaat uit naar gezonde, normale mensen die de toestand kunnen begrijpen, doen wat moet worden gedaan en dan hun leven geven om tegenover de wereld uitdrukking te geven van de kenmerken van de bewoners van het koninkrijk der vrijheid."

- A. A. Bailey, Van Bethlehem tot Golgota