Sorry, registration has ended.

Deze opleiding biedt je de gelegenheid om een verfijnd begrip en inzicht op te bouwen over de diepere betekenis van meditatie en de rijkdom en gelaagdheid van haar gevolgen. We bestuderen innerlijk de subtiele mechanismen om het contact tussen ons denken en de ziel op te bouwen, te versterken en uiteindelijk ook in te zetten voor dienst.


  • Date: 11/06/2021 10:00 - 19/06/2021 17:00
  • Location Online Event
  • More Info: Zaal boven bakkerij Lapin

Price: 411

Description

De kunst van occulte meditatie

Vrijdag en zaterdag 11-12 juni en 18-19 juni


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398Tijdens deze 4 dagen gaan we dieper in op de wetenschap van occulte meditatie. We bestuderen zorgvuldig de methodiek om ons te openen als kanaal voor de Vuren en de Geestelijke wereld van Lichtwezens. We komen in een toenemende eenlijnigheid met de ziel en het buddhisch, atmisch en monadisch lichaam en een verfijnde gevoeligheid voor de helende werking en hantering van de 7 Stralen.


Aan de hand van het werk "Brieven over Occulte Meditatie" van A.A.Bailey, komen we tot een verdiepend begrip van de kracht en dienst die in de beoefening van meditatie ligt en het perspectief hierin op het Pad van Terugkeer dat u gaat...


"Het motief kan als volgt worden uitgedrukt: de opoffering van het persoonlijk zelf ten gunste van het Ene Zelf. De methode zou men in het kort als volgt kunnen weergeven:

Een wijze beheersing van de persoonlijkheid en onderscheidingsvermogen in werk en tijd.

De houding die daarvan het gevolg is, zal als volgt zijn: volkomen bezadigde kalmte en een toenemende liefde voor het ongeziene en werkelijke.

Dit alles zal worden bereikt door een volgehouden toepassen van occulte meditatie."


- Meester DK over Occulte Meditatie


Het Watermantijdperk zal de mensheid in een steeds grotere gerichtheid van mentale ontplooiing brengen. De wetenschap van occulte meditatie is hierin een belangrijke bijdrage...Programma

10u00-17u00


Bijdrage 

411eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Occulte Meditatie + naam cursist".

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.