Sorry, registration has ended.

"Een dag van verbindend samenzijn in de transformerende stroom van de Zonnekracht, de Liefde. Deze dag is een meditatieve healing waarbij we de Kracht van de Zon zoals die in ons eigen hart aanwezig is, laten vrijkomen." -- Ter plaatse


  • Date:31/07/2021 10:00 - 31/07/2021 17:00
  • Location Online Event

Price:97

Description

De macht van een liefdevol hart

Healing met de Zonnekracht binnenin onszelf

 

Zaterdag 31 juli - 10u-17u


Ter plaatse - max. 6 personen"Een dag van verbindend samenzijn in de transformerende stroom van de Zonnekracht, de Liefde."Deze dag is een meditatieve healing waarbij we de Kracht van de Zon zoals die in ons eigen hart aanwezig is, laten vrijkomen. Deze energiestroom heelt ons bewustzijn van binnenuit en brengt de genezende processen van Verbinding en Heelheid en een opbouw van innerlijk Eenheid en Groepsbewustzijn in beweging. Het Zonnevuur draagt en verbindt het leven en brengt ons in een vreugde die enkel in ons hart gevonden kan worden.


We exploreren de helende en optrekkende macht van een hart dat zich geopend heeft voor de liefde, de Zonnekracht binnenin ons eigen hart. We gaan dieper in op verschillende gelaagdheden van de liefde die in onszelf aanwezig zijn en verbinden met Wezens van Liefde en het hart van de Aarde.


Tijdens deze dag zullen er korte toelichtingen zijn rond het vuur van de Liefde, de 2e Straal. De dag is hoofdzakelijk gericht op de helende groepsmeditaties met de verschillende aspecten van de Liefde en de uitwisselingen rond de ervaringen met het helend proces.


Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen. Bijdrage 97eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Macht van de liefde". Dank voor uw donatie.