Sorry, registration has ended.

  • Date: 24/04/2024 08:30
  • Location Online Event

Description

De Stralende Gelegenheid van Wesak

Het Feest van de Planetaire Monade

Shamballa! Shamballa! Shamballa!

Volle maan in Stier


Woensdag 24 april

8u30-15u30


online

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Shamballa! Shamballa! Shamballa!

Deze jaarlijkse Hoogdag zullen we ons verbinden met de Instromende Krachten van Verlichting en Inwijding. We openen ons voor de samenwerking met de planetaire Centra van de geestelijke Hierarchie en Shamballa.Over Wesak

Wesak of volle maan Stier kenmerkt het hoogtepunt van het geestelijke jaar waarbij de Krachten van Verlichting, die aan de Boeddha worden toegeschreven, in de Planeet binnenstromen. 

Het Wesakfeest is waarlijk een groepsinspanning, een verzamelde aspiratie om deel uit te maken van de keten van de Hiërarchie – deze grote kosmische magneet – waardoorheen het geestelijk getij van de energie vanuit Stier, en vanuit de Boeddha, in de harten en denkvermogens van de mensen kan stromen om deze te verlichten en te verheffen, en zo het feit van het Koninkrijk Gods openbarend.

Shamballa! Shamballa! Shamballa!


Meester Djwhal Khul

“No cost is too great to pay in order to be of use to the Spiritual Hierarchy at the time of the Wesak Festival; no price is too high in order to gain the spiritual illumination which can be possible.” - DK

Shamballa! Shamballa! Shamballa!


Bijdrage - 100eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Wesak". Dank voor uw donatie.

Shamballa! Shamballa! Shamballa!