Sorry, registration has ended.

  • Date: 28/02/2023 08:30
  • Location Online Event

Description

De weg van Inwijding en Hierarchische Opname


De Weg van het Bewustzijn

Opengaan in Geestelijke planetaire Integratie5 dinsdagen

8u30-15u30


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 


Deze opleiding is gericht tot zij die een dieper bewustwording verlangen rond de innerlijke Weg en in hun hart een groeiend verlangen vaststellen naar een toenemend contact met de Planetaire Hiërarchie van Bewustzijn om deel te nemen in Haar werk van planetaire dienst.


Het steile smalle bergpad van de geestelijke Zoeker is een pad van gestage Opgang in goddelijke Straling. De vordering op de innerlijke Weg voert ons langs de Poorten van Inwijding die ons toegang bieden tot een gevoeliger waarneming van de ene Werkelijkheid. Het vermogen om het leven rond ons liefdevol en intelligent te beinvloeden breidt zich uit in kwaliteit en werkzaamheid en de Geestelijke Contacten en Samenwerking bloeien open.

Ons hart kent deze Weg.

Ons hart is deze Weg.Inhoud

De Weg van Bewustzijn: Het Proefpad, het Pad van Discipelschap, het Pad van Inwijding

De Geestelijke Hierarchie van de Planeet: de Meesters

de Christus, de Manu en de Mahachohan

Sanat Kumara en de Shambhala-kracht"Dit boek is bedoeld om de zoekende te leiden, van de plaats af waar hij staat, naar een innerlijke aanschouwing van een georganiseerde kring leraren die pogen de mensheid (en bijgevolg hemzelf) vooruit te helpen en ten einde enigszins een denkbeeld te geven van hun techniek van werken en werkwijze." 

- Djwhal Khul in "Mensen- en Zonne-inwijding"Data

Dinsdag 8u30-15u30

28 februari

28 maart

25 april

23 mei

20 juniBijdrage - 633eur

633eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "De Weg van Inwijding + naam cursist".