• Date: 24/07/2024 08:30
  • Location Online Event

Description

Opleiding in de Esoterische Astrologie


Ontwaken 

voor de Ritmische Openbaring 

van de planetaire en de individuele Ziel

doorheen de Dierenriem


De twaalf Dierenriemtekens en hun Straleninvloeden

12 lesdagen en 1 introductiedag


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 


Alles is Straling in openbaring. Elke vorm, elke gedachte, elke ervaring van bewustzijn, elk gebied van bewustzijn...is een gevolg van de 7 Stralen. De groei van de diepte van ons bewustzijn en van het leven rond ons, is een gevolg van het contact met de Stralen. De healing of bevrijdende omzetting van karmische begrenzingen die ons doet openbloeien in het Hoger Zelf van licht, van liefde en van kracht, is een gevolg van het contact met de 7 Stralen...De 7 Stralen zijn een pad tot Zelfverwezenlijking.


De 12 Dierenriemtekens zijn de 12 Seizoenen voor ons dieper Bewustzijn. Elke maand is er rond de volle maan een culminus van de Instroom van bepaalde Stralen die met dit Teken verbonden zijn. Door je hiervan bewust te worden, ontstaat er een ritme van bewustzijnsgroei in jezelf dat aansluit op het ritme zoals het in het groter Geheel van kracht is. Je begrijpt en ervaart welke gelegenheden van expansie en bevrijding er elke maand in het zonnestelsel, in de planeet, in de mensheid en in je eigen bewustzijn instromen, waardoor je leven zijn ritmische en verklarende ontvouwing kent. Je doorziet en ervaart waarom de dingen die gebeuren, gebeuren...en een grote bevrijding of healing tot doel hebben.


Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. 


Tijdens deze cursus krijg je elke dag een uitgebreide toelichting rond het dierenriemteken dat op het moment van volle maan in uitstraling staat en wordt er gemediteerd op de verschillende aspecten van dit teken. Je krijgt een inzicht hoe dit teken zich kan uitwerken in je praktische leven en waar de gelegenheden van innerlijke groei liggen. Hierdoor kan je steeds bewuster meewerken aan je bewustzijnsgroei en die van anderen, doorheen een grondig begrip van de transfigurerende invloed van elk teken.

Om deze opleiding te volgen, dient er een kennis van de 7 Stralen te zijn.


De discipel:

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit. Programma

08u30-15u00

online via Zoom


Data


 


Bijdrage - 2000eur

2000eur incl. btw. (incl. audio opnames en uitgeschreven syllabus van vroegere opnamen). 

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (Shambhala) met referentie "Esoterische Astrologie + naam cursist".