Sorry, registration has ended.

De komende 4 weken kan je de invloed van het teken Boogschutter ervaren. De eenpuntige discipel richt voortaan zijn pijl op het gekende Doel en gaat met vurige toewijding voorwaarts op die Weg. "Ik zie het doel. Ik bereik het doel en dan zie ik het volgende doel."


  • Date:30/11/2019 10:00 - 30/11/2019 17:00
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info:Zaal boven bakkerij Lapin

Price:133

Description

Deze dag kadert in een ruimere opleidingscyclus van Esoterische Astrologie. Elke cursusdag staat echter op zichzelf en kan dus apart gevolgd worden. 

Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. Bij Boogschutter staat visie centraal. In een onthechte vrijheid voelt hij de drang om een innerlijke visie van het Plan, verkregen vanuit het hogere denkvermogen, doorheen dienstbare werkzaamheid tot realisatie te brengen. Met grote toewijding aan zijn doel en aan de waarheid in zichzelf, gaat hij avontuurlijk en strijdvaardig voort...op weg naar de voet van de berg van Inwijding.

De planeet Aarde staat centraal. Deze planeet vertegenwoordigt de energie van Licht of actieve intelligentie en zal een invloed uitoefenen op de beheersing van het mentale gebied, om zo het intuitief aanvoelen van het Plan te bewerkstelligen.

Tijdens deze dag krijg je een uitgebreide toelichting rond het teken Boogschutter en wordt er gemediteerd op de verschillende aspecten van dit teken. Je krijgt een inzicht hoe dit teken zich kan uitwerken in je praktische leven en waar de gelegenheden van innerlijke groei liggen. Hierdoor kan je steeds bewuster meewerken aan je bewustzijnsgroei en die van anderen, doorheen een grondig begrip van de transfigurerende invloed van Boogschutter.

"Ik zie het doel. Ik bereik het doel en dan zie ik het volgende doel." Het punt van licht wordt de straal, die een groter in het vooruitzicht liggend licht onthult en de weg naar het centrum van licht verlicht.

Er is geen voorkennis vereist.


De discipel:

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit. 


Programma

10u00-17u00


Bijdrage 

133eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE16736045212774 (agapea) met referentie "Astrologie + naam cursist".