Sorry, registration has ended.

Tweelingen wenst op esoterisch niveau, op zielsniveau, te komen tot versmelting van tegengestelden. Dualiteiten tot een eenheid brengen en zo te transformeren tot een hoger octaaf van expressie. Het onthult de relatie tussen 2 tegenstellingen. "Ik herken mijn andere zelf en in het afnemen van dat zelf groei en schitter ik."


  • Date: 05/06/2020 09:30 - 05/06/2020 16:30
  • Location Online Event

Price: 144

Description

Deze dag kadert in een ruimere opleidingscyclus van Esoterische Astrologie. Elke cursusdag staat echter op zichzelf en kan dus apart gevolgd worden. 

Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. Inherent aan Tweelingen is de verbindende kracht om de relatie tussen dualiteiten te onthullen en hernieuwen. De relatie tussen persoonlijkheid en ziel is een cruciaal thema, omdat Tweelingen een rechtstreekse invloed heeft op het bouwen van de Anthakarana of Regenboogbrug, het kanaal tussen het concreet mentale en het abstract mentale of de ziel.

Venus staat centraal en zal de dualiteiten verenigen en vermengen. Ze doet dit via de creatieve expressie van het denkvermogen. Ze transformeert conflict naar een hoger octaaf van expressie.

Tijdens deze dag krijg je een uitgebreide toelichting rond het teken Tweelingen en wordt er gemediteerd op de verschillende aspecten van dit teken. Je krijgt een inzicht hoe dit teken zich kan uitwerken in je praktische leven en waar de gelegenheden van innerlijke groei liggen. Hierdoor kan je steeds bewuster meewerken aan je bewustzijnsgroei en die van anderen, doorheen een grondig begrip van de transfigurerende invloed van Tweelingen.

"Ik herken mijn andere zelf en in het afnemen van dat zelf groei en schitter ik."

Er is geen voorkennis vereist.


De discipel:

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit. 


Programma

09u30-16u30


Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86092495013


Data

Esoterische Astrologie
05/06/2020vrijdag volle dagTweelingen - 3e hoogfeest


Bijdrage 

144eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Astrologie + naam cursist".