Sorry, registration has ended.

Deze introductie brengt je in contact met de wetenschap van esoterische genezing. We gaan in op de wijsheid van deze wetenschap en beoefenen verschillende technieken om je te verbinden met de helende krachten van onze ziel. We besteden bijzondere aandacht aan de helende technieken van uitstraling en magnetisme. Gelieve de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen ivm het virus.


  • Date: 27/05/2020 10:00 - 27/05/2020 17:00
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Zaal boven de winkel.

Price: 114

Description

Esoterische Healing - Introductie


"Healing does not come through intense affirmation of divinity, or by simply pouring out love and the expression of a vague mysticism. It comes through mastering an exact science of contact, impression, of invocation plus an understanding of the subtle apparatus of the etheric vehicle." ~ Alice Bailey


Tijdens deze introductie bestuderen we de fundamentale wetten van genezing en de wetenschap van de helende driehoeken van licht, krijgen we voeling met ons etherisch lichaam en de ziel en zetten dit om in uitwisselende en meditatieve oefeningen om onze helende en helderziende vermogens te ontwikkelen. We gaan dieper in op de genezende technieken van uitstraling en magnetisme.


Esoterische genezing is een precieze wetenschap die beoogt het zieleleven te bevrijden en zo een groter contact en wisselwerking met haar voertuig - de persoonlijkheid - tot stand te brengen. Op deze manier kan er een hernieuwde harmonie ontstaan in het mentaal, emotioneel of fysiek-etherisch lichaam en wordt er een grotere en bewustere invloed van het zieleleven mogelijk.


Elke ziel draagt inherent het vermogen in zich om deze zielestimulans op haar unieke en bewust gerichte manier over te brengen. We bestuderen daarom enkele technieken van esoterische genezing die het contact met 'hij die genezing zoekt' tot stand brengen.

Geen voorgaande kennis of ervaring vereist.


Programma 

10u00-17u00


Data

22/03/2020zondag volle dagBijdrage 

114eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Esoterische Healing + naam cursist".