Sorry, registration has ended.

  • Date: 10/12/2019 10:00
  • Location Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Mechelsesteenweg 72, Antwerpen. Zaal boven Bakkerij Lapin.

Price: 545

Description

Deze module brengt een verdieping in de kennis van de esoterische psychologie en een ervaringsgewijs contact met de 7 stralen, de 7 kwaliteiten van manifestatie, doorheen de begeleide meditaties. De module bestaat uit 3 zondagen.

De esoterische psychologie is een psychologie die de oorzaken van elke gebeurtenis wenst te verduidelijken vanuit het perspectief dat alles bewustzijn is en niets zonder oorzaak gebeurt, niets zonder reden gebeurt. De psychologie is gebaseerd op de 7 stralen, de 7 energieen die verantwoordelijk zijn voor elke manifestatie, waaronder ook de vormelijke manifestatie en relationele interacties. 

De buitenwereld is een gevolg van het innerlijk leven en de esoterische psychologie wenst de buitenwereld te begrijpen vanuit haar innerlijke oorsprong. Hetzelfde geldt voor onszelf als ziel en bewustzijnsvonk, we maken evenzeer naadloos deel uit van wat wij de innerlijke en buitenwereld noemen.

Tijdens deze module zullen we de eerste 3 stralen toelichten en van binnenuit leren gewaarworden. Deze stralen zijn die van Kracht, Liefde en Licht. Gaandeweg leert men deze stralen te hanteren, eens het Hart gelouterd is en zuiver is om onbaatzuchtig te werk te gaan. 

Deze module beoogt een grote verdieping van uw bewustzijn en opent het bewustzijn en haar gevoeligheid voor de meer subtiele werkelijkheid.


Data

29/09/2019zondag volle dag
20/10/2019zondag volle dag
10/11/2019zondag volle dag

Extra: dinsdag 10 december - volle dag

Programma

10u00-17u00


Bijdrage

545eur incl. btw, inclusief audio opnames. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE16736045212774 (agapea) met referentie "naam opleiding + naam cursist".

Geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie.