Sorry, registration has ended.


  • Date:22/09/2022 08:30
  • Location Online Event

Description

Groepscontemplatie met Meester Morya


Openbaring van het Dieper Bewustzijn doorheen de Wijsheid van Meester Morya


Donderdag 22 september

Vrijdag 23 september


08u30 - 09u30

online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 


Tijdens deze 2 groepscontemplaties laten we de onderstaande woorden van Meester Morya tot een geboorte in ons Hart komen. De woorden en het Bewustzijn van Meester Morya nodigen een nieuw stukje Diepte uit om tot Openbaring te komen.


We ontvangen de zegening van Meester Morya in ons hart en in dat van onze geestelijke Groep.Tekst

'Ik heb hetzelfde licht in mij’ 


Wanneer de sterren lachen, wanneer het licht lacht, wanneer de maan schijnt, wanneer de zon verduistert, dat zijn allemaal momenten in het leven dat de aandacht gericht wordt op het innerlijk. De kracht van je innerlijk is groot. Wanneer je naar de aarde kijkt, durf dan te glimlachen, durf te lachen, het heeft geen zin treurig te zijn rond dingen die je niet kent. 

Altijd weer kan je leren van deze aarde, maar doe het op een rustige manier. Wees ook blij met alles wat je ontdekt. 

En weet dat het allemaal een plaats heeft in je eigen leven. Je moet rustig kunnen staan - Ik wil daar heel sterk de nadruk op leggen - om het licht te kunnen aanvaarden. 

Wanneer de zon verduisterd is, betekent het dat je de innerlijke zon moet ontdekken in je leven, dat het niet alleen de uiterlijke zon is die van belang is. Wanneer de sterren aan het firmament staan, moet je weten: ‘ik heb hetzelfde licht in mij.’ Leer te houden van alles, geef het allemaal een plaats in je eigen vredevolle hart. Wanneer je dit kan, dan zal er een echte liefde zijn en dan zal je zien hoe verbonden je bent met alles. 

Ween niet met tranen van bitterheid, ween met tranen van vreugde. Durf toe te geven aan de verlangens van je eigen hart, de diepste verlangens van je hart. Laat je wezen vullen met liefde en hanteer deze liefde in je dagelijkse leven. Niet als een verre droom, niet als een schijn, maar als een echte manier om er werk van te maken op deze aarde, in het voordeel van de vooruitgang, in het voordeel van vernieuwing, in het voordeel van verandering die verbetering brengt.Hoofdstuk 10Bijdrage - 22eur per meditatie

U kan de QR code onderstaand gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Groepscontemplatie Meester Morya". Gelieve u per mail vooraf aan te melden.