Sorry, registration has ended.

Deze reeks meditatieve healingsdagen brengt ons in diepgaande helende processen tegenover de historiek van het Vissentijdperk in onze lichamen. Tegelijk verruimen we ons bewustzijn in de vernieuwende energiestroom van het Watermantijdperk. Het brengt een bijzondere healing in het emotioneel bewustzijn, evenals het stoffelijk en mentaal Lichaam.


  • Date: 04/10/2020 10:00 - 15/02/2022 17:00
  • Location Hemelstraat 4, Antwerpen, Belgium (Map)

Description

De overgang in bewustzijn van Vissentijdperk naar Watermantijdperk


8 Maandagen en dinsdagen

Meditatieve Healingsdagen


Online via Zoom of ter plaatse te volgen (10 plaatsen)

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Inhoud

Deze reeks meditatieve healingsdagen brengt ons in diepgaande helende processen tegenover de historiek van het Vissentijdperk in onze lichamen. Tegelijk verruimen we ons bewustzijn in de vernieuwende energiestroom van het Watermantijdperk. 

Het brengt een bijzondere healing in het emotioneel bewustzijn, evenals het stoffelijk en mentaal Lichaam.


Het Planetair Bewustzijn en dat van de mensheid staan in de overgang van het Vissentijdperk (Pisces) naar het Watermantijdperk (Aquarius). Esoterisch betekent dit dat de mens de laatste 2500 jaar een sterke invloed gekend heeft van de 2e Straal van Liefde-Wijsheid en de 6e Straal van Toewijding en Idealisme. Deze Krachten hebben gezorgd voor een expansie in ons bewustzijn van die diepe Deugden. Tegelijk dragen we door onze incarnaties in het Vissentijdperk groeispanningen van deze Stralen in ons bewustzijn die tot op vandaag voor een begrenzing in onszelf zorgen, oude energiestromen die wensen vrij de komen.


Doorheen esoterische meditatie brengen we de helende stroom in beweging van de 2e en 6e Straal, waardoor deze oude energiestromen - opgeslaan als karma in onze persoonlijke lichamen - in een omzetting of transmutatie kunnen komen en we deze oude gewoonten, oude gedachtewijzen, belastende gevoelens...laten vrijkomen.


Waterman brengt een sterke invloed van de 7e Straal van Orde, Ritme en Magie, de 5e Straal van Concrete Kennis en Wetenschap en de 2e Straal van Liefde-Wijsheid. De Mensheid zal daarom de komende 2500 jaar openbloeien in haar bewustzijn in de kwaliteiten van deze Krachten. Wij kunnen ons hiervoor in groep en individueel openstellen, zodat deze Krachten ingebouwd worden in ons bewustzijn en voor een grote impuls van expansie zorgen. Je bloeit verder open in Orde, in de Kennis van het Goddelijke en in de universele Liefde en Wijsheid...


De data gaan door rond de volle maan van de dierenriemtekens die deze Stralen in incarnatie brengen: Schorpioen 6e Straal,  Boogschutter 6e Straal, Steenbok 7e Straal, Waterman 2-5-7e Straal.


Programma

10u00-17u00

Dag 1-2: Healing met de 6e Straal van Toewijding en Idealisme - deel 1

Dag 3-4: Healing met de 6e Straal van Toewijding en Idealisme - deel 2

Dag 5-6: Healing met de 7e Straal van Orde en Magie en het thema van Inwijding

Dag 7-8: Healing met de 2e Straal van Liefde-Wijsheid en de 5e Straal van Concrete Kennis en Wetenschap


Data


Bijdrage 

777eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Aquarius + naam cursist".

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.