Sorry, registration has ended.

  • Date: 27/05/2022 09:30 - 26/03/2022 17:00
  • Location Online Event

Description

Healing van het emotioneel gebied en solar plexus met de trilling van Mineralen en Etherische Oliën


Vrijdag 27 mei

Er zijn 8 plaatsenElk mineraal en elke plantvorm is een trillend en bezield Wezen. Elk bewustzijn draagt het vermogen in zich om met het bewustzijn in elke vorm te versmelten, het te leren kennen en er een helende wisselwerking mee te ervaren. Vanuit ons bewustzijn kunnen we dit ervaren met het bewustzijn in mineralen en plantvormen en krijgt de waarlijk liefdevolle overdracht tussen natuurrijken substantie.Het bewustzijn van een mineraal of plant verschilt van dat van de mens omdat het nog geen zelfbewuste 'ik' of persoonlijke wil ervaart, waardoor het in een staat van onbelemmerd geven leeft. Ze beantwoorden onze toenadering met een onvoorwaardelijk en overvloedig vrijgeven van hun zieletrilling. Wanneer we ons afstemmen op deze Wezens zal de resonantie grote en diep-vervullende trillingen doen ontwaken in ons bewustzijn.
Tijdens deze dag treed je in contact met het bewustzijn van verschillende kristallen en hoogwaardige edelstenen en etherische oliën. We onderzoeken hun helende uitwerking op ons bewustzijn, in het bijzonder op het emotioneel bewustzijn en de solar plexus. Je etherische, heldere en intuïtieve waarneming worden verder geopend in de samenwerking met de Natuurrijken...Praktisch

Deze dag gaat door te Hemelstraat 4, Antwerpen

Vrijdag 27 mei

09u30-17u00

Bijdrage 130eur per contante betaling

Er zijn max. 8 plaatsen beschikbaar (reservatie noodzakelijk per mail: stefan.vanmeirhaeghe@gmail.com)Docent

Pia Yesimala

Pia heeft van kindsbeen een intuïtieve fijngevoeligheid voor de subtiele ethers van deze planeet en haar natuurrijken. Haar mediamieke vermogen staat haar toe om in een telepathische communicatie te treden met de innerlijke wezens, gidsen en engelen binnen deze Aarde en deze subtiele werkelijkheden dichterbij te brengen in onze eigen ervaring.


www.piayesimala.com

www.collegeofesoterichealing.com