Sorry, registration has ended.

We versmelten met de universele liefde in ons hart en dat van de planeet. Het Christusbewustzijn openbaart de werkelijke verbinding tussen alles wat leeft en ontsluiert het hogere vermogen van de liefde in ons wezen. -- deze workshop gaat online door. U kan alle informatie vinden als u doorklikt.


  • Date: 11/04/2020 09:30 - 11/04/2020 12:00
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Zaal boven de winkel.

Price: 40

Description

Het Christusbewustzijn

Zaterdag voormiddag 11 april


Blijf zoeken,

want je zal vinden,

een punt van Vuur,

brandend 

in de holte van je hart,

je ganse wezen doorstralend.

...je bent lichtende liefde in openbaring...


Doorheen toelichting en diepgaande meditaties komen we in een contact met het liefdesbewustzijn, het Christusbewustzijn of onze innerlijke Boeddhanatuur in de diepte van onszelf, ons wezen. Het inwezenlijk vermogen om steeds meer en onvoorwaardelijk lief te hebben, staat tijdens deze dag centraal.


We versmelten met de universele liefdesnatuur van de Christus of Maitreya die het planetair Hart vertegenwoordigt. Een zee van Liefdesvuur dat elk atoom doordringt en de oorsprong is van de Liefde die we in ons eigen hart kunnen voelen en tot bloei brengen. De meditaties openen je bewustzijn voor de grotere werkelijkheid, verruimen ons Hart en brengen een diepe healing in de verschillende lagen van je (emotioneel) bewustzijn en openen je wezen voor het hoger vermogen van de liefde.

Geen voorgaande kennis of ervaring vereist.


Programma 

9u30-12u00 online via Zoom:

https://zoom.us/meeting/register/uZApceytpjkpKJy7z1I1BTGMu28iiWJwpQ 


Data

zaterdagvoormiddag 11 april


Bijdrage 

40eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Christus + naam cursist".