Sorry, registration has ended.

Tijdens deze reeks van 5 avondmeditaties concentreren we ons eenpuntig en minitieus op de gewaarwording van gebieden en krachten binnen ons bewustijn. Dit zal een grote bedrage betekenen in behendigheid om te exploreren in de verderzetting van je eigen meditaties.


  • Date: 08/12/2020 17:30 - 11/12/2020 18:30
  • Location Online Event

Price: 90

Description

Het Licht van exploratie

5 avondmeditaties op 7-11 december


Het Leven en ons bewustzijn kent een grote innerlijke rijkdom van krachten en energieen die elk een bedoeling en gelukservaring met zich meebrengen. Om deze waar te nemen, hierin te exploreren en tot een zekere hantering te komen, zullen we een eenpuntige concentratie wensen te ontwikkelen. 


Tijdens deze 5 avonden nemen we de tijd om deze concentratie te oefenen en deze aan te wenden voor een precieze en grondige exploratie. We zullen ons onder andere richten op de etherische gewaarwording en werking van het hartcentrum, het derde oog en het kruincentrum, alsook op de ervaring van de ziel in haar aspect van licht en liefde.Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage - 90eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Het licht van exploratie". Dank voor uw donatie.