Sorry, registration has ended.


  • Date:12/01/2022 08:15
  • Location Online Event

Description

Het Licht van Saturnus - De Wachter en Heer van Karma

Toelichting en diepgaande contemplatie

Monadische Heerser in Weegschaal


Woensdag 5 oktober

08u15-9u15


Online

https://us02web.zoom.us/j/82018984398

Vooraf aanmelden per mail is noodzakelijk


Saturnus is het Planeet-Wezen dat de 3e Straal van Scheppende Intelligentie of Licht verdeelt in het zonnestelsel. In de astrologische cyclus van Steenbok heeft dit Wezen een bijzondere taak en invloed tegenover de bewustzijnsgroei van de ziel en de persoonlijkheid. Ze is de Wachter, degeen die de gelegenheid schept om oude karmische stromen in een helderheid te brengen en de keuzemogelijkheid schept om voor de verlossing en inwijding te kiezen.


Over Steenbok

Het Licht van het Steenbokteken, dit buitensolair Wezen, opent de Poort van Inwijding of bewustzijnsverruiming. Dit is een bijzondere planetaire gelegenheid waar we ons hart en bewustzijn voor kunnen openstellen. Laten we ons doordringen van dit Licht, dan krijgt Haar diepe bedoeling een verankering en uitwerking in ons bewustzijn en in de levens waarmee we in aangevoelde eenheid leven. 

...Steenbok breekt het hart open...


Bijdrage - 25eur per sessie

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Saturnus". Dank voor uw bijdrage.