Sorry, registration has ended.


  • Date:01/11/2019 10:00 - 02/11/2019 17:00
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info:Zaaltje boven de bakkerij.

Price:2

Description

Workshop

Doorheen toelichting en diepgaande meditaties komen we in een contact met het liefdesbewustzijn, het Christusbewustzijn of onze innerlijke Boeddhanatuur in de diepte van onszelf, ons wezen.

We zullen de diepere liefdesnatuur van ons eigen hogere Zelf exploreren, evenals die van de Meesters en de Christus of Maitreya die het planetair liefdesbewustzijn vertegenwoordigen. Deze meditaties openen je bewustzijn voor de grotere werkelijkheid, verruimen ons Hart en brengen een diepe healing in de verschillende lagen van je (emotioneel) bewustzijn.


Optioneel 2e dag ter verdieping

Bij interesse zal er ook een 2e opeenvolgende dag doorgaan waar we verder doordringen in de diepte van het liefdesbewustzijn. We verbinden ons in meditatie dan met de het Liefdesvuur in Shambhala (het goddelijk bewustzijn van de aarde), de Zon, Sirius en de kosmische 2e straal, die van Liefde-Wijsheid. Dit heeft een transformerende uitwerking op alle lagen in ons bewustzijn en brengt niet alleen de liefde in onszelf in grotere openbaring, maar ook rond ons.

Indien u interesse hebt in deze opeenvolgende dag, gelieve even te mailen.


Data

01/11/2019vrijdag volle dag
02/11/2019zaterdag volle dag (optioneel)


Programma

10u00-17u00


Bijdrage

Vrije bijdrage in overeenstemming met je hart, ter plaatse contant te betalen.