Sorry, registration has ended.

Deze driedaagse staat in het teken van de uitrusting die elk van ons ontwikkelt en nodig heeft om van het uiterlijk leven naar het innerlijk te gaan. Ieder die de weg van persoonlijkheid naar het hoger zelf beslist te gaan, zal de gelegenheid geboden worden om in grote krachten open te bloeien en zo wordt er voor ons wederom een nieuw deel van de Weg ontsluierd. Er zullen toelichtingen zijn uit verschillende esoterische werken over de geestelijke uitrusting om deze innerlijke weg te gaan. Verschillende meditaties brengen ons in een grotere realisatie van die uitrusting, de deugden en krachten van ons hoger zelf.


  • Date:14/08/2019 10:00 - 16/08/2019 17:00
  • Location Hemelstraat 4, Antwerp, Belgium (Map)

Price:277

Description

Het occulte Leven

14-16 augustus 2020


Deze driedaagse staat in het teken van de uitrusting die elk van ons ontwikkelt en nodig heeft om van het uiterlijk leven naar het innerlijk te gaan. Ieder die de weg van persoonlijkheid naar het hoger zelf beslist te gaan, zal de gelegenheid geboden worden om in grote krachten open te bloeien en zo wordt er voor ons wederom een nieuw deel van de Weg ontsluierd. Er zullen toelichtingen zijn uit verschillende esoterische werken over de geestelijke uitrusting om deze innerlijke weg  te gaan. Verschillende meditaties brengen ons in een grotere realisatie van die uitrusting, de deugden en krachten van ons hoger zelf.


Elke voormiddag staat in het teken van een verdieping in bepaalde deugden en de weg van de ziel. In de namiddag zullen we stilstaan bij enkele praktische instructies van de Tibetaanse Meester Djwhal Khul. We eindigen de dag steeds met een healingsoefening.

Er is geen voorkennis vereist.


Programma

10u00-17u00, 14-15-16 augustus

Dag 1: toelichting en meditaties rond de deugden van de ziel, oefening in het opbouwen van zielecontact volgens de Tibetaanse meester Djwhal Khul en afsluitende healingsoefening.

Dag 2: toelichting en meditaties bij het hoger Zelf, haar 3 Vuren en het intuïtief vermogen. Oefening om het helderziend en intuïtief vermogen te onderzoeken. Afsluitende healingsoefening.


Dag 3: toelichting en meditaties rond de Nag Hammadi en de esoterische betekenis van het 'Onze Vader'. De Nag Hammadi zijn teksten die in 1946 gevonden werden in Egypte en de rechtstreekse overlevering zouden zijn van Meester Jezus. Het zijn korte contemplatieve zinnen zonder toegevoegde commentaren. We zullen stilstaan bij 'the gospel of Thomas', het evangelie van Thomas.


 

Bijdrage 

277eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Occult leven + naam cursist".