Sorry, registration has ended.

2Daagse in het Vuur van Transmutatie of de 7e Straal van Ceremoniele Orde en Magie. Wanneer we de lagen van ons bewustzijn laten aanraken door deze vurige substantie, worden deze tot leven gebracht en in een omzetting naar een hogere trilling gebracht. De gelaagheden van ons bewustzijn worden getransmuteerd in de deugdzame werking en doelstelling van deze kosmische stroom wat hun ingeboren potentieel op magische wijze tot leven laat komen.


  • Date: 02/04/2021 10:00 - 03/04/2021 17:00
  • Location Hemelstraat 4, Antwerpen, Belgium (Map)

Price: 220

Description

Het Vuur van Transmutatie - De 7e Straal van Orde en Magie

vrijdag en zaterdag 2 en 3 april 2020

Ter plaatse of online


Wanneer we de lagen van ons bewustzijn laten aanraken door deze vurige substantie, worden deze tot leven gebracht en in een omzetting naar een hogere trilling gebracht. De gelaagheden van ons bewustzijn worden getransmuteerd in de deugdzame werking en doelstelling van deze kosmische stroom wat hun ingeboren potentieel op magische wijze tot leven laat komen.


De 7e Straal heeft in deze cyclus van Waterman een grote planetaire uitwerking. Dat wil zeggen dat alle natuurrijken en het gehele planetaire bewustzijn aan het openbloeien is in de krachten en doelstelling van deze kosmische Straal of intelligentie. De mensheid wenst in een Orde en Ritme tegenover zijn eigen goddelijke natuur te komen en dat van de planeet.


Deze 2daagse brengt je in diepgaand contact met het Wezen van de 7e Straal en heeft een diep helende werking op ons stoffelijk bewustzijn. Je etherisch bewustzijn wordt verlevendigd, karmische tendenzen in onze materiele stroom worden in het licht gebracht en getransmuteerd door de genezende substantie van de 7e Straal. Je persoonlijkheid wordt zo in een grotere Orde gebracht tegenover het Ritme van je ziel en de ziel van de planeet. Deze 2daagse zal een overwegend meditatief karakter hebben om in de absorptie te staan van deze helende energie.


Programma

10u-17u: Toelichtingen en meditaties

Dag 1 - De kosmische 7e Straal, het genezen van karmische tendenzen en openbloeien in de deugden of vermogens van de 7e straal.

Dag 2 - Een nauwgezette studie van ons etherisch lichaam, Meester St. Germain en de Engel van Genezing Raphael.Data

Vrijdag 2 en zaterdag 3 april


U kan deze opleiding ook online volgen via Zoom via volgende link:

https://us02web.zoom.us/j/82018984398   


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage - 220eur

Dit bedrag is incl. btw. en audio opnamen.

U kan de QR code onderstaand gebruiken voor mobile banking of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Transmutatie + uw naam".