Sorry, registration has ended.

Meditatieavond in teken van de verbinding met de energie of het vuur van de universele Kracht. Kracht brengt de diepere doelstelling in ons leven.


  • Date:29/09/2019 19:00
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info:Zaal boven bakkerij.

Price:20

Description

Zondag 29 september is de dag die in het teken staat van Aartsengel Michael. Tijdens deze avond richten we ons op de energie of het vuur van zijn Kracht en daardoor de goddelijke Kracht in ons eigen wezen. Hij opent de weg naar het Christusbewustzijn of de Liefdesnatuur in onszelf.

Er is een korte toelichting, maar er zal vooral gemediteerd worden op de ervaring met het vuur van de universele Kracht.

Het vuur van Kracht brengt de diepere doelstelling van ons eigen wezen tot bloei. Een meditatie op de kracht brengt een healing in de verschillende gelaagdheden van ons bewustzijn en in die van onze omgeving. De Wil of het Doel in jezelf krijgt zo steeds meer gedaante.


Uit de nieuwsbrief van 27 september:

Zondagavond is er een stiltemeditatie waar we ons richten op de gewaarwording van de universele kracht. Kracht is een energie die gevoeld kan worden. Het woord symboliseert een subtiele maar tastbare werkelijkheid die men kan ervaren. Je vindt daarom archetypes van kracht in elke geestelijke cultuur, denk maar aan Shiva, Thor, Osiris of de Vader...symbolen van een universele energie.

Wanneer we in stilte onze aandacht concentreren op die kracht, begin je deze te voelen en brengt ze een diepe vrede en onwankelbaar vertrouwen in je wezen. Ze opent het hartcentrum voor de liefdesstroom en brengt steeds meer helderheid in de eenpuntige voorwaartse beweging van je pad, je levensdoel. Je wordt in de hoogte van je bewustzijn gebracht, wat een helende en transformerende uitwerking heeft in alles wat je doet, voelt, denkt,...Je wordt bekrachtigd van binnenuit en leert je Weg steeds meer kennen.


Programma:

Start om 19u00


Bijdrage:

20eur ter plaatse te betalen, vooraf inschrijven is noodzakelijk.