Sorry, registration has ended.


  • Date:02/10/2022 09:00
  • Location Online Event

Description

De Planeetkrachten in Weegschaal


2 Meditatieve Healings


Zondag 2 oktober

Saturnus

Naar Evenwicht in de stromingen van het Heiligbeencentrum 

doorheen de energie van de Weegschaal09u00 - 12u00

online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 


 De Openbarende Invloed van het Teken Weegschaal stroomt het menselijk bewustzijn binnen doorheen de Planeetkrachten Venus, Uranus en Saturnus.


Venus is het Voertuig van de 5e Straal van Concrete Kennis en Wetenschap en heeft als taak een "Denken beheerst door Liefde" te openbaren. Dit wordt ook de opbouw van de "Christ Mind" genoemd.


Uranus is het Voertuig van de 7e Straal van Orde, Wet en Magie en vertegenwoordigt het beginsel van geestelijke Verdichting. Uranus beheerst de juiste menselijke Verhoudingen en in ruimere zin de Ordelijke ontplooiing van het Heiligbeenbewustzijn.


Saturnus is een Voertuig van de 3e Straal van Scheppende Intelligentie en Aanpassingsvermogen. Hij is de Heer van Karma, "Hij Die Weet". Hij vertegenwoordigt het Solair Geweten, universele Oordeelkundigheid. Hij brengt die gelegenheden aan in ons leven waardoor karmische punten in vernieuwde overweging genomen kunnen worden en er een punt van keuzevrijheid ontstaat in dit karmisch dilemma of gewetenskwestie.Bijdrage - 60eur per voormiddag

U kan de QR code onderstaand gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Planeetkrachten in Weegschaal". Gelieve u per mail vooraf aan te melden.