Sorry, registration has ended.

  • Date: 06/01/2024 08:30
  • Location Online Event

Description

In het hart van Moeder Meera en de planetaire Christus


10 cursusdagen


Online via Zoom

https://us02web.zoom.us/j/82018984398  

Inschrijven per mail is noodzakelijk.De weg die voor ons ligt, is de weg van eenwording met de innerlijke Vuren van het hoger Zelf van de Planeet. 


Je hoger Zelf in zijn drievurige aard maakt deel uit van en is een bijdrage aan de drie planetaire Vuren, het drievurig hoger Zelf van de Planeet.


Op deze Weg staan de geestelijke Hiërarchie en de planetaire Christus als brug, als de Weg zélf waarop we treden en ontwaken in planetaire Versmelting.


Avatar Moeder Meera Haar Bewustzijn zal voor vele wezens een Weg zijn tot het hart van de planetaire Christus en tot planetaire Versmelting. Zij komt 'om de harten van mensen te openen voor het Licht van God'.


In deze cyclus zullen we elk aspect van ons bestaan in een uitwisseling en graduele versmelting brengen met Haar drievurig hoger Zelf. Elk aspect van je bestaan wordt overgedragen aan Haar Lichtvuur, Haar Zonnevuur en Haar Wilsvuur. We openen elke ruimte in onszelf voor de gerealiseerde ruimte van universeel Licht, Liefde en Kracht binnen Haar Bewustzijn.


We zullen Haar in de stilte zoeken, in gebed, in de lichamen, doorheen haar vorm, in haar antwoorden, in de recitatie van haar naam, in de vuren van haar hoger Zelf, in haar hart en haar Goddelijkheid...


Deze cyclus zal doorheen de versmelting met Moeder Meera de werkelijkheid van de Witte Broederschap en het bestaan van deze innerlijke Koningen en Koninginnen van het mensenras substantieel doen ontwaken in ons bewustzijn. Moeder Meera zal substantieel deel gaan uitmaken van de eeuwigdurende openbaring van je Hart. Zij opent je hart voor het hart van de planetaire Christus.

De Christus opent ons naar planetaire Versmelting...Moeder Meera en de goddelijke Moeder

https://www.mothermeera.com/nl/moeder-meera/de-goddelijke-moeder/


Moeder Meera en het Licht dat Zij brengt

https://www.mothermeera.com/nl/moeder-meera/het-nieuwe-licht/Programma

Vrijdag en zaterdag

08u30-15u00

Eindtijden zijn indicatief. We volgen de spontaniteit van de openbarende stroom.

Online via ZoomData

22-23 september 

13-14 oktober

10-11 november

8-9 december

5-6 januari 2024Bijdrage

Deze opleiding wordt opgedragen aan het hart van Moeder Meera.

De bijdrage voor deze opleiding bepaalt u zelf in overeenstemming met uw hart tot het Hare en kan u als een persoonlijke donatie aan de vzw van Moeder Meera overmaken (zie onder). 

De Agni School dient u hieromtrent niet te informeren.


Inclusief audio opnames.


The Mother Meera Foundation Germany (Mutter Meera Stiftung) is a non-profit organization to support Mother Meera School in Madanapalle, Andhra Pradesh, India. The school including the kindergarten has over a thousand students.


IBAN: DE80 5116 1606 0001 0117 31

BIC: GENODE51LDD (Volksbank Langendernbach)

Name: Mutter Meera Stiftung