Sorry, registration has ended.

Deze volle maan cyclus biedt een gelegenheid om in nauwer contact, zegening en samenwerking te komen met het Geestelijke natuurrijk, de Meesters en de Christus. Samen vormen zijn het hartcentrum van het wezen Aarde. We openen ons voor de gelaagdheid van ons eigen hart en haar verhouding tot de Geestelijke Hierarchie.


  • Date:30/01/2021 09:30 - 30/01/2021 13:00
  • Location Online Event

Price:50

Description

In Samenwerking met de Geestelijke Hierarchie

Zaterdag 30 januari

9u30-13u

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 Deze volle maan cyclus biedt een gelegenheid om in nauwer contact, zegening en samenwerking te komen met het Geestelijke natuurrijk, de Meesters en de Christus. Samen vormen zijn het hartcentrum van het wezen Aarde. We openen ons voor de gelaagdheid van ons eigen hart en haar verhouding tot de Geestelijke Hierarchie.


Wanneer je in de stilte komt, kom je in de diepte van je eigen hart. Je hart leeft in een grote vrede, een vrede die vanuit de stroom van vrede van de planeet komt. Dit kunnen we voelen en met steeds groter begrip ervaren. Deze planetaire energie of substantie draagt een tijdloos en grenzeloos mededogen in zich en wanneer we onze harten hiervoor openen, openen we niet alleen onszelf voor deze heling en zegening, maar ook het hart van de Mensheid in zijn geheel, een planetaire dienst in samenwerking met de Meesters en de universele Christus.


Je bent van harte uitgenodigd op deze voormiddag van diepe zegening en planetaire dienst.


Meditaties

In verbinding met de Hierarchie

Meester Djwhal Khul

De Christus


Programma

9u30-13u

Online via Zoom


Bijdrage

50 incl. btw. 

Bedragen zijn incl. 21% btw. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Hierarchie + naam cursist".

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie. 


Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.