Sorry, registration has ended.

Deze dag staat in het teken van een diepere incarnatie van onze ziel in de lagere centra. Incarnatie betekent dat we het Licht en de Liefde in onze ziel gestalte geven tot in het emotioneel en stoffelijk lichaam en we onze zielskracht tot in de lagere chakras voelen stromen. Het betekent deze centra kunnen openstellen voor de Krachten van de Aarde, van de geslotenheid van overleven naar de openheid en vreugde van leven.


  • Date: 10/07/2021 10:00 - 10/07/2021 17:00
  • Location Online Event

Price: 97

Description

Incarnatie - De Aarde door ons heen laten stromen

Het openen van de lagere centra voor de levensstroom


Zaterdag 10 juli

10u-17u

max. 6 plaatsen

Deze cursusdag zal online doorgaan

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


De incarnatie van de ziel is een proces dat zich in elke levenscyclus verder realiseert. Het betekent dat we het Licht en de Liefde die we in ons dragen steeds dieper tot in het mentale, emotionele en stoffelijke bewustzijn laten doordringen. Dat we levendig gestalte geven aan die zielekrachten die steeds vuriger ontwaken binnenin ons. 


De zonnevlecht, het heiligbeencentrum en het stuitcentrum zijn elk verbonden met het emotioneel en stoffelijk bewustzijn. Deze etherische centra wensen de levenskracht van de ziel te ontvangen en deze tot incarnatie te brengen op hun respectievelijke niveaus. Wanneer deze centra zich openen, kunnen we ons ook aansluiten op de Krachten van de Aarde zelf, waardoor we ons gedragen kunnen voelen en niet langer bedreigd. De oude angsten, zorgen, begeerten vormen begrenzingen tegenover de inherente Vreugde van het Dieper Bewustzijn in onszelf en in de Aarde. 


Deze dag staat in het teken van de healing van het emotioneel en stoffelijk gebied en het openen van de 3 chakras voor een diepere doorstroming van de ziel. We openen de centra voor een aansluiting op de Krachten van de Aarde. We buigen ons innerlijk licht naar die gevoelens en oude overtuigingen in onszelf die zorgen voor afgescheidenheid, voor het niet-heel kunnen voelen. Het Licht en de Liefde in onze ziel kunnen zich op deze manier dieper incarneren en gestalte krijgen.


De astrologische invloed van Kreeft is een bijzondere gelegenheid om het thema van incarnatie van de ziel tot in de diepste stof dieper tot realisatie te brengen. 


Je bent van harte uitgenodigd.

Vooraf aanmelden per mail is noodzakelijk



Bijdrage - 97eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Incarnatie en de Aarde". Dank voor uw bijdrage.