Sorry, registration has ended.

Reserveer uw individuele healingsessie tussen 10u00 en 16u15. U kan kiezen tussen 3 verschillende tijdstippen.


  • Date:22/09/2021 10:00 - 22/09/2021 16:15
  • Location Hemelstraat 4, Antwerp, Belgium (Map)

Description

Individuele energetische healing

In dieper contact met je helende zielestroom


Woensdag 22 september 2021 


Tijdens een individuele healingssessie wordt er diep afgestemd op de verschillende energieën of trillingen waaruit je bent opgebouwd. Alles wat bestaat is een samenstelling van de fijnste energieën, dit geldt ook voor ons eigen fysiek-etherisch lichaam, onze emoties en mentale denkactiviteit die samen onze persoonlijkheid vormen. 


Door af te stemmen op elk van deze afzonderlijke trillingen, kunnen deze gericht geharmoniseerd en in een gewenst evenwicht gebracht worden. De relatie tussen het fysieke, het emotionele en het mentale wordt op deze manier hersteld en zorgt niet alleen voor een diepe rust en een regenerend effect, maar zal bepaalde processen in je bewustzijn in beweging brengen, ten goede van je eigen innerlijke evolutie.


Door het afstemmen op de trilling van de ziel, wordt er ook een impuls gegeven aan je dieper bewustzijn, waardoor de innerlijke wereld een steeds grotere werkelijkheid wordt. Het zieleleven wordt op die manier stap voor stap vrijgemaakt om doorheen de persoonlijkheid haar doel te gaan uitwerken.


Praktisch

- een gehele sessie duurt 1u30 (20' gesprek + healing)

- prijs: 90eur ter plaatse te betalen

- u kan een van de 3 slots reserveren 

- passen deze momenten niet voor u, dan kan u altijd een afspraak maken op een andere dag

- u kan zich inschrijven door te mailen naar stefan.vanmeirhaeghe@gmail.com


Slots


- 10u00-11u30: gereserveerd

- 13u00-14u30: beschikbaar

- 14u45-16u15: beschikbaar


U kan tot 3 dagen voor de afspraak annuleren, erna dient het volledige bedrag aangerekend te worden als het slot niet meer wordt ingevuld.
Hieronder vindt u extra info uit een nieuwsbrief

Alles is trilling of vibratie, de laagste trilling resulteert in zichtbare en tastbare dense materie, zoals bijvoorbeeld ons eigen fysiek lichaam. Hoe hoger de trilling, hoe subtieler en steeds moeilijker waarneembaar, maar even aanwezig en belangrijk.

Emoties en gedachten zijn eveneens trillingen van een zekere frequentie en interfereren bijgevolg. Daarom voel je soms de emoties van een ander aan, of heb je een telepathisch contact tussen 2 mensen. Je denkt aan iemand en de ander contacteert je. Dat lijkt doodgewoon, maar illustreert een heel bijzonder proces als je het bestudeert.

En dat is nu juist waar dat stiefmoederlijk woord "healing" om gaat, wanneer het in zijn essentie begrepen wordt. Door bewust je eigen trilling in interferentie met die van de ander te brengen, ga je iets harmoniseren of 'helen'. Richt je je met de juiste aandacht op de emoties of gedachten van de ander, dan wordt er een heilzame invloed voortgebracht. Richt je je op het hartcentrum van iemand, dan zal dat hartcentrum beginnen te reageren. Gaandeweg opent healing ook de weg naar de steeds subtielere lagen van je eigen bestaan, je bewustzijn.