Sorry, registration has ended.

Opleiding in de esoterische psychologie of de leer van de universele 7 Stralen of energieën. Deze bestaat uit 8 lesdagen die op donderdagen zullen doorgaan. Er zijn 8 plaatsen.


  • Date: 13/09/2018 10:00
  • Location Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Mechelsesteenweg 72, Antwerpen. Zaal boven Bakkerij Lapin.

Price: 1333

Description

Opleiding Esoterische Psychologie

De Leer van de 7 Stralen

(naar de esoterische werken van A.A.Bailey en Meester Djwhal Khul)


Deze opleiding brengt een verdieping in de kennis van de esoterische psychologie en een ervaringsgewijs contact met de 7 stralen, de 7 kwaliteiten van manifestatie, doorheen de begeleide meditaties. De opleiding bestaat uit 8 lesdagen.


De esoterische psychologie is een psychologie die de oorzaken van elke gebeurtenis wenst te verduidelijken vanuit het perspectief dat alles bewustzijn is en niets zonder oorzaak gebeurt, niets zonder reden gebeurt. De psychologie is gebaseerd op de 7 stralen, de 7 energieën die verantwoordelijk zijn voor elke manifestatie, waaronder ook de vormelijke manifestatie en relationele interacties. 


De buitenwereld is een gevolg van het innerlijk leven en de esoterische psychologie wenst de buitenwereld te begrijpen vanuit haar innerlijke oorsprong. Hetzelfde geldt voor onszelf als ziel en bewustzijnsvonk, we maken evenzeer naadloos deel uit van wat wij de innerlijke en buitenwereld noemen.


Deze module beoogt een grote verdieping van uw bewustzijn en opent het bewustzijn en haar gevoeligheid voor de meer subtiele werkelijkheid. Elke straal heeft een diepe helende uitwerking op de verschillende gebieden van ons bewustzijn, namelijk het fysiek-etherisch, emotioneel en mentaal gebied, en eveneens op de spirituele lichamen van ons Hogere Zelf.


Fragment ter introductie: https://youtu.be/aN-F6AToR0w 

Volledige Opname: https://www.agapea.be/e-commerce/esoterische-psychologie-introductie 


Data


donderdag volle dagStraal 1 - Wil, Doel en Kracht

donderdag volle dagStraal 2 - Liefde-Wijsheid

donderdag volle dagStraal 3 - Actieve Intelligentie of Licht

donderdag volle dagStraal 4 - Harmonie door Conflict, Schoonheid

donderdag volle dagStraal 5 - Concrete Kennis of Wetenschap

donderdag volle dagStraal 6 - Toewijding en Abstract Idealisme

donderdag volle dagStraal 7 - Orde en Magie

donderdag volle dagSynthesedag


Programma

10u00-17u00


Bijdrage

1333eur

Bedragen zijn incl. 21% btw, inclusief audio opnames. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "naam opleiding + naam cursist".

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie. Er zijn 8 plaatsen.

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.