Introductie in de 7 stralen (esoterische psychologie)


Sorry, registration has ended.

Introductiedag in de esoterische psychologie en de 7 stralen of kosmische energieën die ten grondslag liggen van de gehele manifestatie, inclusief die van de mens als spiritueel wezen met zijn bepaalde bedoeling en zijn instrumentarium, de persoonlijkheid of ego. In het voorjaar 2020 zal er opnieuw een opleiding in de esoterische psychologie starten.


  • Date: 01/12/2019 13:00 - 01/12/2019 17:30
  • Location: Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info: Zaal boven Bakkerij Lapin

Price: 77

Description

Tijdens deze dag (13u-17u30) krijg je een introductie in de esoterische psychologie en de 7 stralen of kosmische energieën die ten grondslag liggen van de manifestatie, inclusief van de mens als spiritueel wezen met zijn bepaalde bedoeling en het instrumentarium van zijn persoonlijkheid. 

De esoterische psychologie is een universele psychologie, die niet alleen de mens in zijn totaliteit - geest, bewustzijn, stof - bestudeert en verklaart, maar de volledige manifestatie in zijn meest subtiele tot zijn meest dense uitdrukking. Vanuit dit begrip zal gaandeweg duidelijk worden dat alles een gevolg is van voorgaande oorzaken en alles een bepaald doel, een bedoeling en een bestemming in zich draagt - ook de mens als spiritueel wezen. 

Doorheen de kennis en de ervaring met de stralen, leer je welke kenmerkende energieën in je huidige incarnatie zorgen voor de samenstelling van je persoonlijkheid (je fysiek, emotioneel en mentaal lichaam), je ziel en Goddelijkheid of Monade. Je leert jezelf kennen voor wat je bent, begrijpen waarom je meemaakt wat je meemaakt en tot welke vreugdevolle en bevrijdende bestemming het wenst bij te dragen.

In het voorjaar 2020 gaat er opnieuw een opleiding in de esoterische psychologie van start. De data worden binnenkort bekend gemaakt.

Programma

Zondag 1 december: 13u00-18u00


Bijdrage

77eur incl. btw. 

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE16736045212774 (Agapea) met referentie "Intro Esoterische Psychologie + naam cursist".

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie.

(Audio opnames zijn niet inbegrepen, maar apart te verkrijgen indien gewenst).