Sorry, registration has ended.

Introductievoormiddag in de esoterische psychologie en de 7 kosmische stralen. Een leer die je brengt tot een groter innerlijk begrip van jezelf en de wereld, het doel in ons leven aanbrengt en leidt tot een intelligent gebruik van de 7 energieen in de groei van het bewustzijn van elk leven dat je pad kruist. De esoterische psychologie is een dienstbare weg naar zelfrealisatie. In september 2020 zal er opnieuw een verdiepende jaaropleiding in de esoterische psychologie starten.


  • Date: 14/06/2020 09:30 - 14/06/2020 12:30
  • Location Online Event
  • More Info: Zaal boven Bakkerij Lapin

Price: 50

Description

Tijdens deze voormiddag (09u30-12u30) krijg je een introductie in de esoterische psychologie en de 7 stralen of kosmische energieën die ten grondslag liggen van de manifestatie, inclusief van de mens als spiritueel wezen met zijn bepaalde bedoeling en het instrumentarium van zijn persoonlijkheid. 


De esoterische psychologie is een universele psychologie, die niet alleen de mens in zijn totaliteit - geest, bewustzijn, stof - bestudeert en verklaart, maar de volledige manifestatie in zijn meest subtiele tot zijn meest dense uitdrukking. Vanuit dit begrip zal gaandeweg duidelijk worden dat alles een gevolg is van voorgaande oorzaken en alles een bepaald doel, een bedoeling en een bestemming in zich draagt - ook de mens als spiritueel wezen. 


Doorheen de kennis en de ervaring met de stralen, leer je welke kenmerkende energieën in je huidige incarnatie zorgen voor de samenstelling van je persoonlijkheid (je fysiek, emotioneel en mentaal lichaam), je ziel en Goddelijkheid of Monade. Je leert jezelf kennen voor wat je bent, begrijpen waarom je meemaakt wat je meemaakt en tot welke vreugdevolle en bevrijdende bestemming het wenst bij te dragen.


In september 2020 gaat er opnieuw een verdiepende jaaropleiding in de esoterische psychologie van start. 


Programma

Zondag 14 juni: 09u30-12u30 via Zoom: 

https://us02web.zoom.us/j/81548317856

Inschrijven per mail is noodzakelijk.


Bijdrage

50eur per overschrijving. Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "intro EP + naam cursist".

Er is geen voorkennis vereist, noch ervaring met meditatie.

(Audio opnames zijn niet inbegrepen, maar apart te verkrijgen indien gewenst).