Sorry, registration has ended.

Kosmisch Vuur, de oorsprong van elke vorm en van het Leven in de vorm. De Adem van de adem. Het AUM in zijn begin, midden en einde. Deze namiddag contempleren we op de meest occulte teksten om in de versmelting met hun vurige werkelijkheid te komen. -- deze workshop zal online doorgaan.


  • Date:13/04/2020 14:00 - 13/04/2020 16:30
  • Location Mechelsesteenweg 72, Antwerp, Belgium (Map)
  • More Info:Zaal boven de bakkerij

Price:30

Description

Tijdens deze dag bekijken we enkele korte teksten uit de meest uitzonderlijke spirituele overleveringen die de mensheid heeft voortgebracht. We contempleren op deze stanza's en komen zo in een diepe staat van bewustzijn die ons dichter bij die vurige werkelijkheid brengt die door woorden versluierd wordt.


"To the God Who is in the FIRE and Who is in the waters; To the God Who has suffused Himself through all the world; To the God Who is in summer plants and in the lords of the forest; To that God be adoration, adoration." 

—Sh’vet Upanishad, II.17. 


Fire is the most perfect and unadulterated reflection, in Heaven as on earth, of the One Flame. It is life and death, the origin and the end of every material thing. It is divine Substance." 

—Secret Doctrine I. 146. 


Our earth and man (are) the products of the Three Fires. 

—Secret Doctrine II. 258. 


Fire and flame destroy the body of an Arhat; their essence makes him immortal. 

—Secret Doctrine I. 35.


Programma

14u00-16u30 via Zoom:

https://zoom.us/meeting/register/tJUtcOutqDwvtdEacf0yxQnCBijegR7dDg 


Bijdrage

30eur per overschrijving