Levensvragen in het Licht


Sorry, registration has ended.

Deze namiddag is voorzien om vragen rond je innerlijke bewustzijnsweg te delen. Er zullen uitgebreide toelichtingen gegeven worden bij elke vraag. We sluiten deze namiddag af met een meditatie.


  • Date: 20/06/2021 13:30 - 20/06/2021 17:00
  • Location: Online Event

Price: 50

Description

Vraag en Antwoord in het Licht

Zondagnamiddag 20 juni

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 


Tijdens deze namiddag komen we samen in het Licht van de Meesters. Je kan vragen delen rond je innerlijke bewustzijnsweg en rond situaties waarin je meer Helderheid wenst. Er zullen uitgebreide toelichtingen gegeven worden bij elke vraag.


Het is niet noodzakelijk om vragen te hebben om deel te nemen. Als groep verbinden we ons met het Licht en houden we ons bewustzijn tijdens het samenzijn in het Licht. Hierdoor zullen er als vanzelf bevrijdende inzichten vrijkomen en volgen zonder dat je met duidelijke vragen leefde. Ook de toelichtingen zijn universele antwoorden die voor elke deelnemer iets kunnen bevatten dat je vooruit helpt...


Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen.

13u30-17u00


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Bijdrage 50eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Vraag en Antwoord". Dank voor uw donatie.