Sorry, registration has ended.

Livestream bijeenkomsten waar er vragen van de deelnemers toegelicht worden en we afsluiten met een meditatie. Wens je deel te nemen, lees dan verder.


  • Date: 22/03/2020 14:00 - 22/03/2020 22:00
  • Location Online Event

Description

Zondag zal er voor het eerst een livestream doorgaan die open is voor iedereen. Tijdens deze sessie zal er een toelichting zijn rond het thema van de ziel en zal er tijd zijn voor enkele vragen. We sluiten af met een begeleide meditatie.


De ziel blijkt dat gevoelig leven dat net voorbij de tijdelijkheid ligt van onze persoon met zijn gedachten, emoties en zintuiglijke indrukken. Je kent de ziel eerst als het geweten, de impuls om iets 'juist' te doen en als die gevoeligheid voor het welzijn van wat leeft. Naarmate we de ziel uitdrukken, daagt er steeds meer een doel op van dienst, want de ziel is leven en heeft zijn natuurlijke plaats in het grote leven waaraan het steeds bewuster deelneemt. De ziel wordt dan innerlijk ervaren als een toenemend stralend licht en met de tijd gaat er ook een gloed van liefdevolle magnetische warmte vanuit...een weg van vallen en opstaan naar steeds grotere levensvreugde.Hoe kan je deelnemen?

Tijdstip 
Zondag 22 maart om 14u00

Registratie 
https://zoom.us/meeting/register/vpQscuirpjkp3oJXX8wqa73d0lQDGFBXTw
Na de registratie zal je een email ontvangen met de gegevens van de online bijeenkomst. Je kan zowel via de desktop als tablet of smartphone deelnemen.

Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Bijdrage
Vrijwillig op basis van donatie na afloop via de QR code in bijlage of per manuele overschrijving: BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Donatie Online Meditatie"Voor updates ben je warm uitgenodigd de facebook pagina te volgen

https://www.facebook.com/Agapea-Esoterisch-onderricht-Meditatie-en-Healing-100989228083184


Door deelname gaat u ermee akkoord dat het video en audio materiaal achteraf kan gebruikt worden voor publieke doeleinden.

Hartelijke groet,

Stefan