Sorry, registration has ended.

Klank of trilling is wat het Goddelijke tot manifestatie brengt. Onze stem is trilling, emoties zijn trilling, gedachten zijn trilling en ook het hoger Zelf is trilling. Elke deugd is trilling. We zenden dus onafgebroken klanken de wereld in, in verschillende werelden. Het reciteren van mantras is een oeroude wijze om de hoogste trillingen te aanroepen en tot manifestatie te brengen. We reiken uit naar de innerlijke werelden van krachten en verruimde waarneming doorheen de recitatie van Goddelijke klanken...


  • Date: 13/07/2020 19:30
  • Location Hemelstraat 4, Antwerpen, Belgium (Map)

Price: 20

Description

Tijdens deze avond nemen we de tijd om Oosterse mantras te reciteren en te beluisteren die een krachtige invloed hebben op het bewustzijn en ons in steeds diepere verzinking brengen in de lagen van het bewustzijn. De stromen van licht, liefde en kracht worden hierdoor vrijgemaakt uit het hoger Zelf en stromen helend in in alle lichamen van openbaring. Diepe staten van geluk en vrijheid worden mogelijk doorheen de versmelting met de idee achter de mantra.


In verschillende stromingen wordt het reciteren van mantras als ultieme weg naar Zelfrealisatie benadert. Japa of het reciteren van een Goddelijke naam is een feestelijke weg van bevrijding.


Deze avond zal onder andere in het teken staan van het bewustzijn van Shiva, Ganesha en Krishna...


Start: 19u30

Einde: zelf te bepalen

Bijdrage 20eur ter plaatse.


Aanmelden per mail of bericht is noodzakelijk.