Sorry, registration has ended.


  • Date:19/02/2022 09:30 - 19/02/2022 16:30
  • Location Online Event

Description

Meester Morya - het lichaam en haar relatie tot de Planeet

Zaterdag 19 februari - 9u30-16u30

Uit "De weg van Eenvoud" p. 93-115 (hoofdstuk 7)


Online Via Zoom of ter plaatse

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 

Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen.


Cursusdag

Meester Morya - het lichaam en haar relatie tot de Planeet


Tijdens deze cursusdag laten we ons leiden door de Stroom van Meester Morya Zijn bewustzijn in een verdieping van de innerlijke Kracht binnenin ons wezen. 

Meester Morya nodigt ons uit de relatie en verhouding tussen ons stoffelijk lichaam en dat van de Aarde te bestuderen en tot een diepere en liefdevolle versmelting te komen.

We sluiten deze dag af met een healing van de 3 lichamen doorheen de eenlijnigheid met het bewustzijn van Meester Morya.


Deze dag kan apart gevolgd worden of als deel van de opleiding "De weg van eenvoud".


Opleiding

Wanneer je je richt tot de Meester Morya, het zij door teksten, boodschappen of meditaties, kan het zijn dat je iets voelt oplichten in je binnenste. Een licht dat wordt ontstoken en dat jouw hart doet glimlachen. Een speelsheid en kinds vertrouwen in het leven dat naar voren komt. Dat zijn de momenten waarop onze ziel geraakt wordt in de verbinding met Zijn bewustzijn.


Deze opleiding verruimt jouw leven voor een stroom van Wijsheid en Kracht die al sinds het begin in jou aanwezig is. Je komt dicht en krachtig bij je eigen leven te staan en voelt de vrijheid om vanuit je dieper zelf te leven tot gestalte komen in de verbinding met het bewustzijn van Meester Morya. In je hart zal je de leiding en het contact met Meester Morya als een waarheid kunnen vaststellen…Meditatie

"Als je even de tijd neemt om de naam "Morya" in je op te nemen, 

om er een gevoel rond te bouwen in jezelf...

wat ervaar je?"Als we de Wijsheid van Meester Morya benaderen, worden we uitgenodigd in onze intuitieve waarneming te gaan staan en zo wordt elke wijsheid een kleine diamant; een esoterische structuur die op oneindig veel wijzen kan begrepen worden en bevrijdende inzichten brengt die in jouw leven aan de orde blijken. Je bewustzijn wordt verlicht en verruimd in wat jij zoekt...


Meester Morya vertegenwoordigt het Vuur van Kracht en Goddelijke Wil. Versmelten we met Zijn wezen en leven, dan bouwt de goddelijke Kracht in onszelf zich op. De energie van goddelijk Vertrouwen krijgt gaandeweg meer en meer gestalte in ons leven.


Tijdens deze opleiding zullen we samen een boek met wijsheden van Meester Morya bestuderen. Je kan vooraf het hoofdstuk bestuderen en de inzichten zich zien opbouwen in je bewustzijn. Tijdens de lesdagen zal er een toelichting zijn rond de teksten en begeleidende meditaties ter verdieping en verankering. Zo kan er doorheen elk van ons en de Aanwezigheid van Meester Morya iets nieuws in ons bewustzijn tot openbaring komen.

Er zullen eveneens meditatieve healings zijn met Meester Morya.


Op deze manier worden we als groep gedurende de cyclus opgenomen in de bewustzijnsstroom van Meester Morya. 


BOEK

"De weg van eenvoud"


Meer info over dit boek: klik hier.

Het boek dien je zelf te bestellen en kan via deze pagina of via online boekenwinkels.


Data

Zaterdag (09u30-16u30)

19 februari p. 93-115 (hoofdstuk 7)

19 maart

16 april

14 mei

11 juni


Het is mogelijk deze opleiding ook met een groep bij u thuis of in uw centrum te laten doorgaan, online of ter plaatse. U kan hiervoor steeds contact nemen via stefan.vanmeirhaeghe@gmail.com


Bijdrage - 100eur

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Eenvoud". Dank voor uw bijdrage.