Sorry, registration has ended.

Stier is gericht op het pad van Licht, op het realiseren van de middenweg naar Verlichting. Het is ook het voertuig van Shiva, de Kracht, en zal daarom leiden naar de integratie met het goddelijke Licht van deze planeet, Shambhala. "Ik zie, en als het oog geopend is, is alles licht."


  • Date: 14/04/2021 19:30 - 14/04/2021 21:00
  • Location Online Event
  • More Info: Zaal boven bakkerij Lapin

Price: 30

Description

Nieuwe Maan Stier

19u30-21u00

Online 

https://us02web.zoom.us/j/82018984398
Elke cyclus van een dierenriemteken is een bijzondere gelegenheid om te groeien in de aspecten of kwaliteiten van dat specifieke teken. Inherent aan Stier is de onstilbare Wil om het pad van Licht te realiseren, om de gulden middenweg van Verlichting te gaan en doen slagen.

Het vuur van Licht is ook het vuur inherent aan de stof. Daarom zal Stier de inspiratie van het Licht omzetten naar de concrete vormelijke dimensie van de werkelijkheid. 

Vulcanus staat centraal, de Smid. Vulcanus zal de vorm voortbrengen die geschikt is om het licht in zijn volheid te kunnen laten stralen. De energie van Onthechting en Aanpassing zijn twee belangrijke invloeden.


"Ik zie, en als het oog geopend is, is alles licht."De discipel:

Ik ben zelf de Weg, de deur ben ik.
Ik ben het gouden Pad en in het licht van mijn licht
Volg ik die Weg.
Ik treed binnen door de deur.
Ik wend mij om en straal het licht uit. Bijdrage 

30eur incl. btw. (incl. audio opnames). Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Stier".