Sorry, registration has ended.

"Deze voormiddagen brengen ons in aanraking met de Diepe Kracht van ons bewustzijn zelf. We boren het innerlijk vertrouwen aan, de energie die ons de kracht geeft om op onze eigen weg te staan, ons eigen licht uit te drukken...een bevrijding van gebondenheid aan begrenzingen in onszelf."


  • Date: 16/07/2021 09:15 - 16/07/2021 13:00
  • Location Online Event

Price: 70

Description

Openkomen voor de Kracht in je bewustzijn


Vrijdag- en Zaterdagvoormiddag 16 en 17 juli


De inhoud zal verschillend zijn voor beide voormiddagen


9u15-13u00


Online via Zoom 

https://us02web.zoom.us/j/82018984398 


Je kan inschrijven per aparte voormiddag

Vooraf aanmelden per mail is noodzakelijk"Deze voormiddagen brengen ons in aanraking met de Diepe Kracht van ons bewustzijn zelf. We boren het innerlijk vertrouwen aan, de energie die ons de kracht geeft om op onze eigen weg te staan, ons eigen licht uit te drukken...een bevrijding van gebondenheid aan begrenzingen in onszelf."Deze 2 voormiddagen zijn een meditatieve healing waarbij we het Vuur van Kracht in ons bewustzijn laten vrijkomen. Deze energiestroom heelt ons bewustzijn van binnenuit en brengt de genezende processen van Bevrijding en een opbouw van het innerlijk Vertrouwen in beweging. Het Elektrisch Vuur is de Schepper, de vernietiger van het onwerkelijke en de bouwer van het Ware en Schone in onszelf. De Kracht voert ons steeds naar ons eigen diepste zelf.


Tijdens deze 2 voormiddagen zullen er korte toelichtingen zijn rond het vuur van de Kracht, de 1e Straal. De dagen zijn hoofdzakelijk gericht op de helende groepsmeditaties met de verschillende aspecten van de Kracht en de uitwisselingen rond de ervaringen met het helend proces.


Er zullen telkens 3 meditatieve groepshealings met de Kracht begeleid worden.


Gelieve uw deelname vooraf per mail te bevestigen. Bijdrage 70eur per voormiddag

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Bevrijdende Kracht". Dank voor uw donatie.