Sorry, registration has ended.

De periode van het Shambhala Feest - de volle maan in Stier - betekent een jaarlijks hoogtepunt waarin de Planeet haar Monadische Kracht overvloedig uitstort in al het leven dat in Haar leeft. We kunnen ons hiervoor bewust openstellen, deze stroom opnemen en mee verdelen vanuit een dienst aan de planetaire evolutie...


  • Date: 07/04/2021 14:00 - 28/04/2021 16:30
  • Location Online Event

Price: 177

Description

Openkomen voor de Planetaire Kracht

5 woensdagnamiddagen

Zuiver Meditatief - Online


De periode van het Wesak Feest - de volle maan in Stier - betekent een jaarlijks hoogtepunt waarin de Planeet haar Monadische Kracht overvloedig uitstort in al het leven dat in Haar leeft. We kunnen ons hiervoor bewust openstellen, deze stroom opnemen en mee verdelen vanuit een dienst aan de planetaire evolutie...Deze periode is jaarlijks een grote Inwijdende Impuls voor je bewustzijn.


Deze reeks laat toe dat we meegaan in de planetaire gelegenheid om ons bewustzijn te openen voor de Kracht, die telkens een Bevrijding in de lagere lichamen veroorzaakt en zo het hoger Zelf steeds dieper vrijmaakt. De Kracht is de Inwijder die naar de goddelijke Vonk voert, onze Monade.


We laten het electrisch Vuur steeds dieper indalen en integreren. Elke samenkomst zal bestaan uit 2 diepgaande meditaties op het Vuur van de Kracht: de Kracht van ons eigen hoger Zelf, de Deugden van de Kracht, Wezens van Kracht, planetaire Krachten, de Kracht van Shambhala. Deze reeks is zuiver meditatief.


Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


Software
Om deel te nemen, dien je Zoom te installeren. Een account aanmaken is niet nodig.
Download de applicatie hier voor desktop, voor Andriod of voor Apple.

Je kan de Zoom App op je smartphone installeren of de Zoom software op je computer. Deze is gratis.


Data

Woensdagnamiddag (14u00-16u30)

31 maart

7 april

14 april

21 april

28 aprilBijdrage - 177eur per reeks

U kan de QR code in bijlage gebruiken of manueel overschrijven naar het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "Kracht Woensdag". Dank voor uw donatie.