Sorry, registration has ended.


  • Date:29/01/2022 09:30 - 18/06/2022 16:30
  • Location Online Event

Description

Discipelschap in Aquarius

De discipel en zijn Deugden

Telepathische impressie van het Plan

Healing met de Kosmische Stralen doorheen Waterman


Opleiding

6 zaterdagen


Online via Zoom of ter plaatse te volgen

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


De ziel van de Mensheid en de ziel van elke individuele mens staan de komende 2000 jaren onder de Opbouwende Invloed van het Watermanteken. Dat betekent dat in het hart van elke mens het bewustzijn  en de vermogens van de Waterdrager aan het ontwaken zijn.

De Waterdrager zal diep in ons hart het besef van en de gevoeligheid voor Groepsbewustzijn en Werelddienst ontsluiten. Ze zal de oproep tot dienst aan een groter aangevoeld Geheel vurig ontsteken en de drang tot Eenheid steeds krachtiger in ons bewustzijn openbaren.


Deze opleiding gaat dieper in op wat het betekent als ziel of discipel te leven en vanuit een verlangen in Dienst deel te nemen aan de geestelijke Gelegenheid van dit Tijdperk. 

We contempleren op de Deugden en kwaliteiten van de discipel om deze tot een wezenlijke opbouw te brengen, we beoefenen de techniek van telepathische impressie van het Plan waarin we vervat zijn en bewust kunnen deelnemen en we laten de Kosmische Stralen werkzaam in dit Waterman Tijdperk doorheen meditatieve healing onze lichamen ordenen en richten op Haar Gelegenheid.


 Het esoterisch werk "Discipelschap in het Nieuwe Tijdperk" van Meester Djwhal Khul zal dienen als inspiratie en leiding.Programma

09u30-16u30

Dag 1-2: Discipelschap, telepathische impressie en Healing met de 2e Straal van Liefde-Wijsheid

Dag 3-4: Verdieping in discipelschap en telepathische impressie en Healing met de 5e Straal van Wetenschap en Kennis

Dag 5-6: Verdieping in discipelschap en telepathische impressie en Healing met de 7e Straal van Orde, Ritme en Magie


Data

Zaterdag

29 januari

26 februari

2 april

30 april

28 mei

18 juni


Bijdrage - 577eur

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "De Waterdrager". 

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.