Sorry, registration has ended.


  • Date:07/03/2022 09:30 - 09/05/2022 16:30
  • Location Online Event

Description

Helende Verdieping in de 6e Straal van Toewijding en transcendent Idealisme

Opleiding

5 maandagen


Online via Zoom of ter plaatse te volgen

https://us02web.zoom.us/j/82018984398


De 6e Straal brengt ons de kosmische substantie van Toewijding en Universeel Idealisme. Elke keer dat we ons openstellen voor deze energie, worden we een stukje ingewijd in de Kracht van Toewijding zoals die vanuit de Goddelijke Oorspronkelijkheid bestaat. Er volgt een diepere openbaring van Toewijding en Idealisme binnen ons bewustzijn. Wanneer deze Kracht groeit, worden ook de kleinere vormen van Toewijding in de geschiedenis van onze lichamen naar buiten gedreven en bevrijd. Dit betekent een healing en omzetting van oude tendenzen in onze lichamen, oude gedragingen en overtuigingen die ons gespiegeld worden en vrijkomen. Doorheen het afgelopen Vissentijdperk dragen we collectief en individueel een diepe geschiedenis in deze energie die wenst geheeld en verder ontplooit te worden.


Deze energie brengt ons in een dieper besef van het Goddelijke in alles. Doet ons leven in het bewustzijn dat we uit 'God' zijn, in Hem of Haar bestaan en leven, dat niets zonder 'God' is en alles gedragen is in de Ene.


De 6e Straal beheerst het 6e gebied van bewustzijn, het emotioneel gebied. Dit gebied zal onder invloed van deze Straal verder ontwikkeld worden in haar tendens van uiterlijk gerichte verlangens naar het vermogen van innerlijk gerichte aspiratie naar de Geestelijke Idealen. 

We worden vastbesloten Toegewijd aan het Goddelijke bestaan in ons hart en in dat van de Ander.


Deze opleiding brengt je in een verdiepend en ervaringsgericht begrip van de werking van de 6e Straal. Elke meditatie zal nieuwe inzichten brengen en een diepgaande healing en bevrijding betekenen voor de geschiedenis van de begrenzende tendenzen in onze lichamen, in het bijzonder in het emotioneel lichaam.

We komen in de vreugdevolle begeestering tegenover de innerlijke weg in ons hart.Programma

09u30-16u30

Dag 1, 2 & 3: Meditatieve en Contemplatieve Verdieping in de Energie van de 6e Straal

Dag 4: Healing van het emotioneel lichaam en het innerlijk kind

Dag 5: De 2e Inwijding en het emotioneel bewustzijn: De weg naar de geboorte van het Christushart


Data

Maandag

7 en 21 maart

4 en 18 april

9 mei


Bijdrage - 500eur

Uw inschrijving is volledig eens de betaling werd ontvangen op het rekeningnummer BE02739018841340 (shambhala) met referentie "De Toegewijde". 

Wanneer u zich inschrijft, gaat u ermee akkoord dat de audio opnames later kunnen aangeboden worden op de website voor geinteresseerden.