Sorry, registration has ended.

Vooraf inschrijven noodzakelijk.


  • Date: 30/05/2019 10:00 - 30/05/2019 17:00
  • Location Antwerpen, Belgium (Map)
  • More Info: Mechelsesteenweg 72, Antwerpen. Zaal boven biodynamische bakkerij.

Description

In elk spiritueel werk van grote waarde wordt er gesproken over een pad. Een pad naar de bergtop, een pad naar het hoogste of het diepste, een pad van terugkeer naar de oorsprong,...Paden die elk de innerlijke openbaring van je diepere werkelijkheid voor ogen hebben. Je eigen wezenlijkheid kennen voor wat het is.

De Boeddha sprak over het pad van het licht toen hem werd gevraagd welk pad hem tot zelfrealisatie bracht.

De Christus spoorde zijn discipelen aan om het licht in zichzelf te zoeken en zo een licht voor de wereld te zijn.

In de Hindoe-werken zoals de Upanishads staat geschreven: "Er is een licht dat boven alle dingen op aarde schijnt, voorbij ons allemaal, voorbij de hemelen, voorbij de hoogste, de allerhoogste hemelen. Dit is het licht dat in je hart schijnt."

Wat is dan het pad naar het licht en hoe komen we tot het steeds diepere besef van wat we werkelijk zijn? Kunnen we dat licht echt ervaren en geleidelijk groeien en deze ervaring bestendigen in een realisatie?


Tijdens deze dag bespreken we dit pad van licht dat een weg is naar de diepte van ons eigen kosmische hart. Er zullen verschillende begeleide meditaties zijn op de diepere gelaagdheden van onze innerlijke werkelijkheid (het licht van de ziel, de liefde van het hart,...) en er zal voldoende tijd zijn om vragen tussendoor te stellen. Er is geen eerdere ervaring vereist, alleen een grote interesse in de diepte van je eigen realiteit.


Praktisch:

- Tijd: 10u00-17u00 (ongeveer 1u lunchpauze)

- Prijs: 80eur ter plaatse te betalen